Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 2 – 1 CE Ferreries

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Oscar Pons, Carlos Segui, Carlos Stainer, Jose Manuel Herrera, Gabriel Llabres, Basilio Enrich, Angel Ricardo Melendez, Frank Bonilla, Jose Angel Moyano, Nacho Mateo y Alberto Salvador.

Sustituciones: Alvaro Rotger por (min.73), Juan Sola por (min.74) y David Morente por Carlos Stainer (min.84)

CE Ferreries: Cristian Flores, Josep Antoni, Jesus Pons, Jose Miguel, Tomeu Alles, Alberto Vaquero, David Oscar, Antonio Fedelich, Lluis Pons, Xavier Muro y Carlos Febrer.

Sustituciones: Daniel Perez por Tomeu Alles (min.66), Miguel Pons por Jesus Pons (min.80) y Bartolome Marques por Xavier Muro (min.84)

Goles: 0-1 Xavier Muro (min 1), 1-1 Jose Manuel (min 34) y 2-1 Nacho Mateo (min 39)

Árbitro: Xavi Torras Cubas. asistido por Nil Torras Cubas y Jose Juan Martin Lopez.

Tarjetas: Carlos Segui (amarilla, min 42), Javier Salvador (amarilla, min 51), Carlos Stainer (amarilla, min 56) y Alvaro Rotger (amarilla, min 58) para el CCE Sant Lluis. Lluis Pons (amarilla, min 65) para el CE Ferreries.

Comentario:

La primera plantilla ha tornat a la senda del triomf derrotant per 2-1 al CE Ferreries, líder de la categoria i que arribava a Ses Canaletes amb quatre victòries consecutives que l’havian col·locat en la posició més alta de la classificació. Els blaus han hagut de sofrir, davant un líder que en els primers trenta minuts a ofert una gran versió, no obstant això, la reacció dels de Noval els va servir per deixar els tres punts a casa. Les intervencions en moments importants d’Oscar Pons sota pals va ser una de les notes destacades de la trobada, la més destacada d’elles, quan el rellotge marcava el minut 93 i que va poder ser l’empat pels de Yeray Rodríguez. Amb aquesta victòria, els nostres s’afermen a la cinquena plaça amb 15 punts, a sis del líder amb tot un món encara per jugar, més si cap, en una lliga que aquesta sent la més igualada dels últims anys.

L’afició local ha tornat a gaudir d’un gran partit en el municipal lluisser, que als 30 segons ja veia com els blaugranes es posaven per davant. Just començar el partit, un desplaçament llarg de Fedelich a l’esquena dels centrals locals, era mal mesurat per aquests, deixant a Muro sól davant Oscar i superant al meta local, era el 0-1 i els espectadors acabaven de prendre seient. El tant donava al trast amb les intencions locals de l’inici del partit, intentar prendre les regnes del partit i jugar amb la pressió pels punts dels visitants. Amb el tant a favor, els de Rodríguez posaven un plus més d’intensitat amb la idea de deixar ko als de Noval en el partit, i en conseqüència per a la lliga. Carlos Febrer va poder anotar el segon amb el rellotge marcant el minut 17, els nostres estaven sofrint i no trobaven espais en la defensa blaugrana. Les baixes de Johny i Zurbano per a la trobada, restava ofici als nostres, no obstant això, amb el pas dels minuts, l’aparició de Basili i Manu que es van fer amos del centre del camp donava als nostres opcions de victòria.

Tenint en compte l’esforç realitzat pels nostres en els primers minuts tot feia indicar que després del tant de Muro anava a costar treure endavant el partit. En el minut 33, s’igualava l’encontre, una falta botada per Alberto al cap de Manu, servia als locals per empatar el partit, havia partit. El gol va donar confiança als lluissers, que quatre minuts després donava la volta al partit, servei de cantonada des del costat dret, i Nacho, de volea en el segon pal, posava el 2-1 a la vora del descans.

Però no estava tot dit, els blaugranas no anaven a tirar la tovallola i un parell d’ocasions consecutives a l’inici del segon temps, silenciaven a la graderia. Els canvis tàctics ordenats des de la banqueta local donaven resultat, més possessió, més intensitat i més ordre per dificultar el treball ofensiu dels de Yeray Rodríguez. Va ser llavors on va sorgir la figura d’Oscar Pons. El porter lluisser, segur sota pals durant tot el partit, va realitzar diverses intervencions decisives que van impedir al líder intentar la remuntada. En el 81, un mà a mà de Nacho amb Cristian Flores va poder ser el 3-1, no obstant això, l’ocasió no va ser aprofitada pel punta local. S’entrava en el descompte, i amb això, els nostres arribaven a una fase del partit on en anteriors trobades havien caigut. Van saber jugar amb això els de Noval, a pesar que sobre la botzina, una doble rematada de Vaquero i Carlos Febrer feia intervenir a Oscar Pons que deixava els tres punts a Ses Canaletes. El resultat final de 2-1 fa justícia al gran partit del CCE, que respira tranquil i él col·loca a la cinquena plaça a l’espera dels partits d’aquest diumenge. La propera jornada, després de l’aturada de setmana santa, els de Elías Noval es desplacen a Ciutadella on disputarà un duel directe davant la UE Sami, un altre partit límit que hauran de superar per seguir estrenyent les posicions davanteres de la classificació.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.