Crónica Juvenil DH: RCD Espanyol 8-0 SCR Peña Deportiva

El Espanyol demostra tot el seu potencial ofensiu amb una golejada a la PD Santa Eulàlia

Fitxa tècnica:

Espanyol: Casas, Reina (Gila, min.55), Corominas (Pau Salvans, min.62), Coco, Fornes, Coll, Gulias, Iván Gil, Nico, Sergi Garcia (Gilbert, min.46) i Mateo.

PD Santa Eulàlia: Leo, Adrián, Álvaro, Nacho, Alberto (Soute, min.17), David, Angel (Roberto, min.71), Pau Torres (Samuel, min.78), Sergio (Juli, min.65), Montalban i Jackson.

Gols: 1-0, Gulias (min.7), 2-0, Sergi Garcia (min.13); 3-0, Sergi Garcia (min.16), 4-0, Gulias (min.44); 5-0, Corominas (min.62); 6-0, Pau Salvans (min.65); 7-0, Nico (min.69); 8-0, Pau Salvans (min.80)

Àrbitre: Sr. David Garcia Rosel.

Incidències: Unes 300 persones a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Comentario:

Festival golejador del Juvenil A a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que no va tenir compassió enfront la PD Santa Eulàlia. En un partit on la pluja també va voler la seva quota de protagonisme, tres gols en els primers quinze minuts van sentenciar l’enfrontament. A les dianes de Gulias i Sergi Garcia al primer temps, s’hi va sumar també les de Corominas, Pau Salvans i Nico per acabar d’arrodonir la golejada.

Els blanc-i-blaus van sortir endollats i no van donar cap opció als seus rivals des del xiulet inicial. El domini perico es va fer palès amb el control de l’esfèric i les arribades constants a l’àrea eivissenca. Dani Reina va estar a prop d’inaugurar el marcador amb un xut a la mitja volta que va marxar mossegat prop de la base del pal.

No obstant, no caldrien gaires ocasions més per obrir la llauna i als set minuts Gulias feia el primer gol de la tarda recollint una pilota solta al punt de penal i enviant-la al fons de la xarxa sense que el porter pogués evitar el gol.

L’1-0 no va calmar les ànsies ofensives dels pericos que van gaudir de múltiples ocasions per eixamplar distàncies. Les més clares van ser per un xut al travesser d’Iván Gil i una rematada a boca de canó de Sergi Garcia que va desviar Leo a córner.

El porter balear va aconseguir neutralitzar unes quantes ocasions espanyolistes, però abans del primer quart d’hora Sergi Garcia va marxar per velocitat del seu defensor, plantant-se a l’interior de l’àrea i superant al porter amb un xut ras.

El festival golejador no s’acabaria aquí i, tot just tres minuts després, el davanter espanyolista repetia amb una nova diana després d’executar un lliure indirecte a l’interior de l’àrea visitant.

Amb el partit sentenciat, el Juvenil A va concedir un quart d’hora de treva als seus rivals que va estar a punt de trencar una jugada personal de Nico Melamed amb un xut que va acabar a córner. Mateo també ho va intentar amb una combinació amb Sergi Garcia, però el porter va evitar el gol.

Just abans del descans va arribar el 4-0 després d’una sèrie de xuts i rebots a l’interior de l’àrea, Gulias va tornar a arreplegar una pilota dins l’àrea i va afusellar a Leo.

A la represa va poder caure el cinquè en una doble ocasió de Reina i Gilbert que va tornar a aturar el porter. Poc després, una combinació entre Gulias i Nico va acabar amb la pilota al pal. A la tercera va anar la vençuda i després d’una gran jugada de combinació, Corominas feia el 5-0.

Pràcticament a la jugada immediata, Pau Salvans que acaba d’entrar al terreny de joc, es va inventar una jugada personal per banda dreta que va acabar amb el sisè gol de la tarda. Mentre que Nico també es va voler sumar al festival de gols amb un xut des de fora l’àrea que va significar el 7-0.

A deu minuts pel final, una nova jugada de combinació a la frontal entre Gilbert i Pau Salvans acabaria amb el vuitè gol de la tarda.

RCD espanyol

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.