Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 0 CF Sporting de Mahon

El gol, l’únic absent del partit

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Oscar Pons, Alvaro Rotger, Jose Manuel Herrera, Gabriel Llabres, Basilio Enrich, Javier Zurbano, Antoni Vinent, Jonathan Perez, Frank Bonilla, Jose Angel Moyano y Nacho Mateo.

Sustituciones: Carlos Stainer por Basilio Enrich (min.67) y Angel Ricardo por Nacho Mateo (min.80)

CF Sporting de Mahon: Joan Pons, Fabricio Ricardo, Ivan Guzman, Miguel Angel, Miguel Capo, Ruben Ferra, Sergi Mercadal, Juan Carlos, AdriÀ Ruiz, Helenio Olives y Adrian Castro.

Sustituciones: Jorge Peña por Sergi Mercadal (min.70)

Árbitro: Victor Moll Moll. asistido por Jonathan Hernandez Cerda y Oscar Alfredo Benejam Suarez.

Tarjetas: Jose Angel (amarilla, min 44), Alvaro Rotger (amarilla, min 61), Jonathan Perez (amarilla, min 66) y Angel Ricardo (amarilla, min 87) para el CCE Sant Lluis. Fabricio Ricardo (amarilla, min 87) para el CF Sporting de Mahon.

Comentario:

CCE Sant Lluis i CF Sporting de Maó van sellar un empat sense gols a Ses Canaletes durant un enfrontament tebi en la primera part i amb alternatives després de la represa, que va deixar un repartiment de punts que va acontentar als dos, més en el cas dels de Maó que continuan líders. Va formar d’inici l’equip de Noval amb un onze gairebé idèntic al que es va veure en el partit anterior davant l’At. Ciutadella amb les úniques novetats de Johny en substitució de Juli, i d’Alvaro i Oscar Pons en el lloc de Carlos i Javi. En quant als de Juanan Gomez, en la seva visita a Ses Canaletes va formar amb la seva onze base, amb Rios al costat de Miquel Capo i amb els quatre veloços jugadors ofensius en punta d’atac.

Com és habitual quan juguen a casa, els de Noval van sortir amb l’obligació de guanyar, estrenyent al rival, no obstant això amb alguns desajustaments tàctics que no acaben d’agradar a la banqueta. Amb la igualtat existent en lliga, el partit tenia pinta de final per als nostres que volien ficar pressió en la part alta. Els primers minuts van ser de domini altern, una mica més pels de Gomez, però amb l’única ocasió de perill a la contra de Helenio, de la qual Oscar Pons es va convertir en salvador per als nostres en enviar la rematada a servei de cantonada en una gran intervenció. No va trigar el conjunt de Noval a acostar-se a la meta de Joan, un xut de Bili a centre de Basili des de banda dreta, va fer intervenir de valent al porter mahones que va enviar a córner la rematada. El pla de joc estava aquí però es trobava a faltar una mica de “temple” en alguna creació. Lo transcendental del duel anava de vegades en detriment de la claredat d’idees.

Còmodes uns, esperant les seves opcions, i també els altres amb la pilota en els peus, hi havia ritme sense brillantor. Solament Castro se sortia del guió, elèctric quan li tocava ser protagonista però sense la profunditat necessària per fer mal als nostres. Des de llarga distància va provar Bili per mitjà d’una falta que es va ser alta.

El segon temps va començar amb el mateix guió, els nostres que ja havien ajustat els seus petits errors defensius i a poc a poc arribant amb més perill a l’àrea rival. Els locals, es mostraven cada vegada millor, el diferent criteri arbitral, encenia els ànims de la graderia i dels nostres sobre el camp, l’actuació de Víctor Moll quant a les faltes assenyalades a uns i a uns altres perjudicaven als de Ses Canaletes, que veien com al local Zurbano, una vegada i una altra, era parat en falta, sense considerar-ho així el trencilla, el diferent criteri arbitral encenía el partit.

Amb els nostres arribant amb més perill. va tenir malgrat això la més clara el quadre de Juanan Gómez, un “testarazo” de Castro sól des de dins de l’àrea es va marxar al travesser de la meta defensada per Oscar, el posterior intent de rematada d’Adria Ruiz era desviat per la defensa lluissera.

Va generar frustració l’oportunitat perduda i aquest sentiment va augmentar de tornada a la gespa quan als dos minuts Bili va traçar un impecable centre-xut que es va enverinar i va impactar en el pal dret de la porteria de Joan, l’ocasió més clara dels locals i que va poder posar l’1-0. Van continuar intentant-ho encara així els locals, amb els grocs esperant a la seva àrea al fet que escampés. Una internada de Merca per la dreta la va aturar ben situat Oscar Pons, tancant tots els buits possibles.

Més tard qui es va acostar va ser Nacho, no obstant això la rematada es va complicar i la defensa visitant acabar per refussar. D’aquí al final solament arribades sense trets perillosos. Torna a sumar el CCE Sant Lluís, i ja van dues seguides, que li permeten seguir en la seva lluita per intentar ficar-se l’els llocs que donen accés a la baralla per l’ascens. A cinc punts tenen els nostres el liderat, en una lliga igualada, en la qual del sisè al líder, només hi ha 5 punts de diferència.

Fotos de Carla Serrano.
CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.