Crónica Preferente: CE Ferreries 0 – 2 CCE Sant Lluis

jugada del partido

Alineaciones:

CE Ferreries: Cristian Flores, Josep Antoni Janer, Jesus Pons, Jose Miguel Marques, Tomeu Alles, Alberto Vaquero, David Oscar Segui, Lluis Pons, Xavier Muro, Joan Rotger y Alex Hidalgo.

Sustituciones: Carlos Febrer por Xavier Muro (min.57), Miguel Pons por Joan Rotger (min.64), Bartolome Marques por Jesus Pons (min.75) y Daniel Perez por Tomeu Alles (min.80)

CCE Sant Lluis: Noel Segui, Basilio Enrich, Alberto Salvador, Jose Angel, Alvaro Rotger, Jose Manuel, Gabriel Llabres, Oscar Moreno, Javier Zurbano, Antoni Vinent y Nacho Mateo.

Sustituciones: Juan Sola por Nacho Mateo (min.62) y Frank Bonilla por Oscar Moreno (min.72)

Goles: 0-1 Oscar Moreno (min 35) y 0-2 Oscar Moreno (min 62)

Árbitro: David Pons Rosello. asistido por Cristobal David Pons Sintes y Juan Gonzalez Segura.

Tarjetas: Joan Rotger (amarilla, min 20) y Lluis Pons (amarilla, min 89) para el CE Ferreries. Jose Manuel (amarilla, min 41), Jose Manuel (amarilla, min 60), Basilio Enrich (amarilla, min 74) y Alvaro Rotger (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Calia recuperar sensacions després de les dues primeres jornades de lliga, un punt de sis possibles, però per sobre de tot calia sumar els tres punts per tornar a ficar-se de ple en la lluita pels llocs de privilegi i evitar que es produís un tall en la taula que deixés als nostres massa prop de la cua. L’equip va ser constant durant tot el partit i va superar el conjunt local en un partit de notable alt, fregant l’excel·lent.

La primera part va transcórrer sense moltes ocasions però les que hi va haver es van produir quan el cronòmetre ja habia superat l’equador del primer acte. Els de Noval es mostraven seriosos, amb les idees clares en atac i treballadors i solidaris en defensa, una jugada individual de Zurbano que Flores envia a córner va ser la primera ocasió clara del partit. Abans, el jove local Hidalgo havia intentant amb dos xuts des de la distància superar sense èxit a Noel.

Amb el rellotge mostrant el minut 35, una intel·ligent jugada entre Oscar i Bili que aquest últim veu l’espai a l’esquena de la defensa, va deixar a l’Oscar sol davant Flores al qual amb un xut potent acaboa superant per posar un 0-1 ben merescut . Els de Yeray Rodriguez, debutant ahir de manera oficial a la banqueta de Sant Bartomeu, se’ls va veure algu mes dubitatius per darrera en el marcador, tot i que els lluissers no van saber aprofitar-ho. A la vora del descans, una falta centrada en la vora de l’àrea acaba en el pal esquerre de la meta de Noel, el xut de Berto Vaquero massa ajustat. Al descans s’arribava amb el 0-1 però amb la sensació que cap dels dos havia dit l’última paraula.

Després dels deu minuts de descans va començar l’apassionant segona part, no podia començar pitjor el segon acte per als interessos dels de Noval, en una jugada sense perill, Manu va acabar expulsat per doble groga i deixava als nostres amb un menys, era el minut 60 i quedava un món. No obstant això, i tan sols dos minuts després, un moviment sense pilota de Bili que va atreure a un parell de defenses deixa a Oscar i al esfèric en veloç i potent conduccció cap al portal de Flores, cap oponent en el seu camí a excepció del porter, 0-2 i cop sobre la taula dels de Noval.

El partit estava de cara pel que fa al marcador, però, l’empenta de la sempre fidel graderia de Sant Bartomeu, unida a la necessitat de puntuar dels blaugranes porta als locals a buscar amb desesperació l’arc de Noel. Un parell de contres on es va errar l’última passada poder ser la sentència dels visitants, mentre tants, els locals seguien amb el setge a la porteria rival però sense aconseguir concretar cap acció.

Ja amb el temps complert, va ser Carlos Febrer que entre un núvol de cames dins de l’àrea es tragué un xut creuat a l’escaire en el qual poc va poder fer Noel. El descompte va ser de moltes protestes i poc joc al banda local que reclama un parell d’accions al col·legiat que aquest considera legals.

Al final victòria merescuda, buscada i treballada dels de Noval que els permet seguir en la baralla. El proper dissabte, 16:30 hores, Ses Canaletes rebrà a un altre dels aspirants al títol, la UE Sami, que ve d’igualar a dos gols davant el Penya Ciutadella en el seu últim partit i que avantatge als nostres en un punt a la taula .

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.