El CF Sporting de Mahón es va quedar els 3 punts en un partit en el que va saber administrar els dos gols de Merca del primer temps i després de saber patir estoicament la gran segona part del CCE Sant Lluís. Si els de Noval haguessin sortit amb aquesta intensitat en el primer temps el resultat potser hauria estat un altre, però els de Juanan Gomez van saber mantenir l’avantatge aconseguida en els primers 45 minuts.

El primer temps començava amb un CCE tranquil, i un Sporting que volia ser protagonista amb la pilota als peus i amb la mobilitat dels seus homes d’atac. L’inici no convidava a que hi hagués massa gols, ja que els locals no aguaitaven els voltants d’Oscar Pons i el conjunt visitant ho feia sense punteria en els primers instants amb un xut d’Oscar que marxà fora per sobre del travesser de Cris i un xut llunyà de Zurbano que va voler sorprendre a l’avançat porter local. Però tots els plans de Noval es destrossaven quan Merca, al minut 31, regalava un un contra un després d’un canvi d’orientació de Fabri que acabaria en un regat i xut que no va poder aturar el debutant Oscar Pons (1-0).

El partit es posava perfecte per als de Juanan Gomez, ja que el seu plantejament es veia reforçat, i per als de Ses Canaletes es complicava el partit per l’error defensiu i la falta d’encert en àrea contraria. Però més s’anava a complicar el partit per el nostres quan connectaven els menuts davanters locals que desestabilitzaven la defensa luissera. Una internada de Merca per banda esquerra, acabà en un centre-xut que va sorprendre de manera directa a tots, inclòs el meta Oscar Pons, que no va poder aturar el xut –
2-0 al minut 42.

Els de Ses Canaletes veien que s’anava el partit, així que van decidir arriscar més i van començar a arribar amb més assiduïtat a la porteria rival. La segona meitat començava amb un CCE amb les línies més avançades que convidava als de Juanan Gomez a jugar amb més dificultat. Aquest canvi tàctic va donà més presència ofensiva als de Noval que començaven a posar en serioses dificultats als de Bintaufa, un nou xut d’Oscar que se n’anava fora era el primer avís. Amb l’avanç en el cronòmetre, els nostres estaven més a prop de l’empat. Al minut 61, i després de la sortida d’un córner, Moyano aprofità una pilota morta dins l’àrea per posar el 2-1 al marcador, quedava temps.

El 2-1 pujava al marcador i els visitants començaven a confiar que podrien aconseguir puntuar en un partit que se’ls havia posat molt en contra, ho intentarien una i altra vegada. Un córner de Toni Vinent que es passejar per davant del marc sportinguista va poder ser la igualada.

El tècnic visitant va moure la seva banqueta per donar entrada a Morente i Basili que donaven més arribada per bandes als seus, però no aconseguirien superar un segur Cris, que responia amb solvència a totes les pilotes penjades a l’àrea. Els de Juanan Gomez generaven perill a la contra, un parell d’arrencades de Ruiz van poder ser la sentència, però el davanter català no encertava en la rematada.

El partit arribaria al seu final amb els de Noval pressionant i penjant una infinitat de pilotes a l’àrea per intentar empatar el partit, tenint diversos pilotes rondant el gol, però sense la fortuna necessària per aconseguir-ho. Els locals, aconseguien mantenir l’avantatge aconseguida en el primer temps i quedar-se amb els primers tres punts en joc a la iniciada competició de lliga.