Presentación de las plantillas del CE Escolar

Foto de familia

Ahir va tenir lloc la presentació de les diferents plantilles del CE Escolar. El temps va acompanyar i va fer que l’acte tengués una gran afluència de públic. El «Speaker» Xavi Lopez anava anomenant a tots els jugadors 1×1 que anaven sortint mentres el públic no aturava d’aplaudir als jugadors, que es sentiren estrelles per un moment.

Llavors es feren les fotos de rigor amb els espònsors i finalment el president i el batle es dirigiren al nombrós públic agraint-los la seva presència i animant a la directiva a seguir per aquest camí que han emprés fa un parell de mesos només. El batle també anunciar, després de molts d’anys que el club ho reclamés, un local social pel club.

Després de la presentació es va jugar el partit entre el primer equip i el Lloret que va acabar amb un 4-1 a favor del locals.

I després del partit, la traca final al dia. Una paella per 700 persones amb la col·laboració de la Associació de Festes del Carme que deixà satisfet a tots el assistents i amb moltes ganes de repetir la
experiència.

El club també vol aprofitar aquestes línies per agrair a tots els jugadors, pares, mares, familiars, cos tècnic, voluntaris, espònsors, Ajuntament de Capdepera, Capdepera Activa i Associació de Festes del Carme la seva ajuda, sense vosaltres, tot això no hagués estat possible.

VISCA L’ESCOLAR

CE Escolar

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.