Presentat el XIII Torneig de Sant Roc

La batlessa de s’Alqueria Blanca, Inma Sánchez i el nou president del CE Alqueria, Joan Rigo Lladó, amb el cartell del XIII Torneig de Sant Roc el dia que era presentat.

Ha estat presentada la tretzena edició del Torneig de Futbol Sant Roc, que comptarà amb la participació del Santanyí de Preferent, el Cala Millor de I Regional, l’Olímpic Felanitx de II Regional, a més de l’Alqueria de II Regional, equip amfitrió, i que tendrà com a escenari el camp de Sa Teulera de s’Alqueria Blanca els dies 12 i 15 d’agost. Santanyí i Olímpic Felanitx disputaran la primera semifinal el dissabte 12 d’agost a les 17:45 hores, mentre que l’Alqueria i el Cala Millor jugaran l’altra semifinal el mateix dissabte 12 d’agost a partir de les 20 hores. La jornada de cloenda tendrà lloc el dimarts 15 d’agost, amb la disputa del partit pel tercer i quart lloc a les 17:45 hores entre els equips perdedors de les dues semifinals, i a partir de les 20 hores la final entre els dos equips guanyadors de les dues semifinals, de la qual sortirà el guanyador d’aquesta edició XIII del torneig. Manacor, doble campió, Ferriolense, Santanyí, aquest per quatre vegades, a part de l’Atl. Balears, Serverense, Felanitx, Alqueria i Cardassar, campió el 2016, han alçat fins el dia d’avui el trofeu del Torneig de Sant Roc.

RJ para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.