El Cardassar, guanyador del Torneig de Sant Roc

Onze titular del Cardassar dia 15 d’agost a la final contra l’Inter Manacor
L’equip de Preferent del Cardassar, dirigit per Joan Mayordomo, s’ha proclamat aquest dilluns brillant campió del XII Torneig de Sant Roc disputat aquests dies en el camp de sa Teulera de s’Alqueria Blanca, després de vèncer a la final per 3-2 a l’Inter Manacor de Cosme Andreu Monserrat. Abans de moure’s el marcador, l’equip llorencí havia avisat amb dues bones ocasions d’Álvaro León i una altra de Sebastià Obrador, mentre que els de Manacor ho havien provat mitjançant Malik i Pollo Medina. En el minut 29 Benji es girava molt bé dins l’àrea i avançava als de Sant Llorenç. Pocs minuts després Malik aprofitava un rebuig dins l’àrea per empatar l’encontre. Abans del descans, Benji desaprofitava una bona ocasió.

Als tres minuts de la represa, el mateix Benji resolia de prop i tornava avançar al Cardassar. Un minut després el jugador concarrí de l’Inter Andreu Julià llançava un gran xut al pal i poc minuts després arribava l’empat després d’un xut de Pollo Medina al travesser que aprofitava Lluís Díaz per enviar a la xarxa de cap. En els millors minuts del partit quan l’Inter cercava el gol i després de que Bernat Rosselló erràs una gran ocasió del Cardassar, el jugador llorencí Jan que acabava d’entrar establia el 3-2 definitiu encertant a rematar de cap i fent possible que el Cardassar s’adjudicàs el torneig. Va arbitrar el Sr. Juan Pablo Rodríguez Quintero.

Abans de la final, l’Alqueria guanyava la final de consolació per 2-1 al Vilafranca. Édison i Salom anotaren pels amfitrions i Barceló pel Vilafranca.

RJ para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.