Presentat el VI Torneig de Sant Roc

Pere Rigo, president del CE Alqueria i Bernat Bover, batle de s'Alqueria Blanca, en el moment de la presentació del VI Torneig de Sant Roc.
Pere Rigo, president del CE Alqueria i Bernat Bover, batle de s'Alqueria Blanca, en el moment de la presentació del VI Torneig de Sant Roc.

L’Atlètic Balears, de 2ª Divisió B, el Santanyí i el Binissalem de 3ª Divisió, a més de l’Alqueria, de 1ª Regional, equip amfitrió, seran els participants en el VI Torneig de Futbol Sant Roc’10, que ja ha estat presentat i tendrà com a escenari el camp de Sa Teulera de s’Alqueria Blanca, entre els dies 13 i 15 d’agost. Santanyí i Binissalem disputaran la primera semifinal el divendres 13 d’agost a les 20 hores, mentre que Alqueria i Atl. Balears jugaran l’altra semifinal el dissabte 14 d’agost a partir de les 18 hores.

La jornada de cloenda tendrà lloc el diumenge, 15 d’agost, amb la disputa del partit pel tercer i quart lloc a les 16:45 hores entre els equips perdedors els dies anteriors, i a partir de les 19:45 la final entre els dos equips guanyadors de les dues semifinals, de la qual sortirà el guanyador d’aquesta sisena edició del torneig. Manacor, Ferriolense i Santanyí, aquest per tres vegades, han alçat fins el dia d’avui el Trofeu de Sant Roc.

RJ per a Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.