Crónica Pre-benjamines Mallorca (Gr. F): Sollerense D.s. 1 – 2 Madre Alberta Atº D.m.a.

Sollerense D.s.: Joan Puig, Mateo Marti, Albert Rullan, Joan Ferrer, Jordi Hernandez, Javier Domingo, Xavi Marques y Albert Hauf.

Sustituciones: Erik Ferriol, Adrian Garcia, Edward Garcia Avelino De Souza y Nicolas Bucurescu

Madre Alberta Atº D.m.a.: Joaquin Mesejo, Alex De Souza, Alex Luengo, Monserrate Amengual, Pablo Fuentes, Guillem Ecker, Carlos Palmer y Lucas Perez.

Sustituciones: Adria Bibiloni, Ignacio Pou y Carlos Terrasa

Goles: 0-1 Carlos Terrasa (min 16), 0-2 Ignacio Pou (min 35) y 1-2 Javier Domingo (min 36)

Árbitro: Jose Sanchez Ruiz.

Al penúltim partit de lliga s ha perdut la imbatibilitat en aquesta segona volta. Un segon tram de lliga boníssim dels nins on s han recollit els fruits de tota la temporada.
En el partit de dissabte no hi va haver sort per derrotar al Madre Alberta, equip que a la darrera jornada depèn de ell per fer campio de lliga.
Es va perdre per sa mínima 1 a 2, però és va merèixer molt més, fins hi tot guanyar. El primer quart va ser espectacular i el Madre Alberta quasi no podia ni sortir de sa seva àrea.  Les oportunitats de gol per els locals caien una darrera l altre però sa pilota no volia entrar.
En el segon quart el Madre Alberta va millorar, encara que el domini i les ocasions eren per els locals.
L equip de Palma va guanyar el partit domés aprofitant dues errades dels de casa. No van perdonar i per això aspiren a fer campions. Per això i perquè saben el que juguen, estan molt ben treballats i són l equip menys golejat.
Resultat injust per el Sollerense. Donar s enhorabona a tots els nins que fins al final el van intentar amb totes les seves forces. Sou uns valents.