Primer assalt de les semifinals de Copa Juvenil

Copa Juvenil

Comença la fase clau de la Copa Juvenil, les semifinals, CD Menorca B, At. Villacarlos B, CE Alaior i l’equip de Elias Noval cercaran succeir al Penya Ciutadella Esportiva com campió de la primera competició de la temporada.

En unes eliminatòries obertes, CD Menorca B i At. Villacarlos B volen aprofitar el factor camp al seu favor per eliminar a CE Alaior i CCE Sant Lluís respectivament. Els nostres arriben a aquesta fase decisiva amb la moral pels núvols, però la confiança queda lluny de la ment d’un grup de jugadors que han anat evolucionant a mesura que anava avançant la competició.

Precisament, és el conjunt groc, l’únic que a aconseguit doblegar als de Noval aquesta temporada, quan es va imposar al Municipal de Ses Canaletes als locals per un ajustat 1-2, en un partit igualat en què el conjunt lluisser va estar especialment negat de cara a gol. No obstant això ara tot és diferent, ambdues esquadres han de saber jugar amb el factor ambiental, mes si cap el quadre de Mamajón que parteix amb l’avantatge de camp al seu favor.

L’equip lluiser ha començat a preparar el partit des de principis de setmana amb la mirada posada en els seus punts forts que ha de saber explotar i millorar en les seves facetes més febles per aconseguir un bon resultat en el partit d’anada que li permeti anar amb certa avantatge al municipal groc el proper cap de setmana. Per al partit, el tècnic asturià podrà comptar amb tota la plantilla, situació que permet a la plantilla entrenar amb màxima intensitat donada la competència que hi ha per fer-se un lloc entre els 16 convocats.

La trobada, es disputarà dissabte a les 17:00 hores en el feu lluisser, on s’espera una gran entrada, més si cap, és el que demanen els pupils de Elias Noval perquè al costat de la seva aficio volen arribar a una final de Copa que ja van disputar els nostres en la temporada 2011-2012 sortint campions.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.