Crónica Regional Menorca: At Ciudadela 2-3 CCE Sant Lluis

Jugada del partido

Alineaciones:

AT. CIUTADELLA: Barber, Sergi (Nin), Febrer, Llopis, Uris, Camps, Vilallonga, Pons, Oscar, Amengual i Barcelo.

CCE SANT LLUIS: Javi (Victor), Carlos (Alejandro), Sola, Álvaro, Juli (Jordi), Manu, Stan, Alberto, Isaias, Loren i Zurbano.

GOLS: 1-0 Min. 28 Oscar Tuduri, 1-1 Min. 58 Sola, 2-1 Min. 78 Oscar Tuduri, 2-2 Min. 83 Zurbano, 2-3 Min. 86 Zurbano.

ÀRBITRE: Joan Caules Saurina, auxiliat a les bandes per Moll i Taltavull

Comentario:

El Regional Preferent va sumar la seva primera victòria com a visitant de la temporada després de vèncer al Atletic Ciutadella a Sant Antoni, 2-3. El quadre de Berto Moll ha imposat el seu ritme en el primer temps per treure un petit avantatge als lluissers, que es van empaltar del ritme lent imposat per locals que els beneficiava. L’equip lluisser ha millorat en defensa en el segon temps i ha aprofitat les ocasions per sumar uns importantíssims tres punts.

Tots dos equips han signat una primera part travada i amb molts errors i cap dels dos ha aconseguit arribar amb molt perill a la porteria rival. Oscar Tuduri i Amengual eren els referents ofensius dels locals que portaven de cap als de Miki Gomila que no trobaven la manera de detenir els dos jugadors mes ofensius dels de Ciutadella. Un baló a l’interior de l’area, en el qual Tuduri s’apodera de la posició davant els centrals blaus, li ha permès al minut 28 avançar, de fort xut amb la dreta als de Sant Antoni Estava resultant un xoc incòmode per als de Ses Canaletes que estaven un esglao per sota del que acostumen, les imprecisions en la passada, la manca de mobilitat i la precipitació estaven sent la xacra per als de Gomila que van marxar al descans amb l’1 -0 en contra. Un xut al travesser d’Amengual, a la vora del descans podria haver posat el partit encara més costa amunt del que estava a les acaballes de la primera part.

L’equip lluisser ha sortit més entonat i amb un altre ritme després del pas per la caseta, fet que les feia arribar amb més facilitat davant Barber de la mà de Zurbano, Juli, Loren i Stan que estaven donant un altre color al conjunt de Gomila. La reacció lluissera ha arribat gràcies al joc en equip i la millora en defensa, mes encara quan al minut 58, un córner botat per Alberto era rematat al fons de la xarxa per Juan Sola. Els de Ses Canaletes han començat a sentir-se més còmodes i s’han recuperat per posar-se com a amos i senyors del esfèric en el segon temps. La igualtat seguia present, però, eren els de Gomila dels que trepitjaven camp contrari a la recerca del gol que donés la volta al marcador. Un parell de centres a l’interior de l’area, una mà a mà entre Alberto i el porter Barber que el col·legiat anul·lava per un mil·limètric fora de joc, eren els passos que estaven donant els visitants per buscar la victòria.

No obstant això, en el minut 77, una contra del no res dels de Berto Moll acabar en penal i expulsió d’Álvaro que trastocava tots els plans. El porter juvenil, Victor, que havia entrat al camp després del descans, endevína clarament la intenció al davanter vermell per desviar l’esfèric a córner, era un plus de motivació per als de Gomila. Coses del futbol, al servei de córner posterior, de nou Oscar Tuduri s’imponia als seus defensors per anotar de cap el 2-1 per als de Sant Antoni.

Amb tot en contra, el CCE no s’ha ensorrat i s’han recuperat en un tram final de bogeria. Primer amb el tant fabricat i anotat per Zurbano en el 83 que posava de nou les taules al marcador i després en el 86 amb un nou cop de cap del davanter navarrès a servei de falta d’Alberto que posava el 2-3 que donava la volta al partit i permetia, amb molt de patiment, aconseguir la primera victòria a domicili i arrencar tres punts de Sant Antoni que, per com va ser el partit, poden ser molt importants en una competició de Copa que aquesta sent molt igualada.

La propera setmana, partit d’alt voltatge a Ses Canaletes, la UD Mahon, actual líder de la competició, visita el feu lluisser, on els de Gomila hauran d’estar enxufats per aconseguir doblegar als de Joan Romero que arribaran per intentar tancar el pas a semifinals. Els nostres segueixen amb el mateix objectiu, convertir Ses Canaletes en un fortí on qui vulgui vèncer haurà de patir i treballar molt mes que els blaus.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.