Crónica Pre-benjamines Mallorca (Gr. C): Olimpic 9 – 2 C’as Concos del F.

El árbitro con los capitanes

Alineaciones:

Olimpic: Carles Lopera, Jaume Riera, Arnau Sanso, Toni Tauler, Javier Miranda, Miquel Sureda, Iker Vives y Miquel Gaya.

Sustituciones: Pep Lluis, Pere Cerda y Auro Nicolas

C’as Concos del F.: Toni Forteza, Jesus A. Manzano, Antonio Ruiz, Jaime Manresa, Bartomeu J. Fontanet, Alejandro Lozano, Tomeu Sanchez y Joan P. Sanchez.

Sustituciones: Pau Ramon

Goles: 1-0 Miquel Sureda (min 1), 2-0 Miquel Sureda (min 8), 3-0 Miquel Sureda (min 9), 4-0 Pep Lluis (min 12), 4-1 Alejandro Lozano (min 14), 5-1 Iker Vives (min 20), 5-2 Antonio Ruiz (min 22), 6-2 Iker Vives (min 23), 7-2 Pere Cerda (min 25), 8-2 Miquel Sureda (min 29) y 9-2 Pere Cerda (min 33)

Árbitro: Andy Peñalver Pearce.

Comentario:

Primers 10 minuts de domini clar de l’Olimpic i, fruit d’aquest domini arribaven tres gols d’un inspiradíssim Miquel Sureda «Miki».

Als següents deu minuts, i quan es duien dos minuts, li arribava una pilota a l’esquerra de l’atac manacorí a Pep Lluis Veny «Pepllu» i de fort xut no hi podia fer res el porter felanitxer. Aixi i tot, els concarrins materialitzaven l’única ocasió d’aquests, i al darrer minut, nou cop d’autoritat, aquest cop per obra i gràcia de Iker Vives. 4-1, i a vestidors a descansar una mica.

El tercer temps, el més actiu de tots; primerament C’as Concos aconseguia reduir distàncies (4-2), però amb forta pressió arribaren quatre gols manacorins més, per part de Iker (2), Pere Cerdà i «Miki».

Al darrer temps, aquests al.lots incansables en alguns partits encare en feren dos més, i l’artífex fou novament Pere Cerdà en dues ocasions.

Aquest equip quan vol domina a tots els rivals, i esperem duguin les piles ben carregades pel proper partit, que serà el divendres a Santanyí, o sigui, el segon classificat Santanyí, contra el primer Olímpic, amb una aventatge de sis punts de l’equip den Rafel i en Pep Roig, ja que el dissabte capvespre el Santanyí va perdre a Son Servera per 5-2.

Molt s’haurien de torcer les coses per no esser campió l’Olímpic, i més sabent que no han perdut un sol partit.

Pep Lluis Veny para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.