Crónica Preferente: CE Ferreries 3 – 0 CCE Sant Lluis

Efectivitat local en els últims minuts

Alineaciones:

CE Ferreries: Cristian Flores, Sergi Melia, Tomeu Alles, Francec X Barber, David Oscar Segui, Esteban Barber, David Daniel Melia, Martin Pasantes, Jorge Peña, Claudio Dorin y Sergio Coll.

Sustituciones: David Pons por Martin Pasantes (min.50), Daniel Perez por Sergio Coll (min.68), Miguel Bosch por Jorge Peña (min.80) y Antonio Bosch por (min.84)

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Carlos Segui, Bruno Emendatori, Rafael Moreno, Jose Manuel, Juan Sola, Guillem Sintes, Antonio Sanchez, Dario Victory, Zouhir Essounani y Francisco Carmona.

Sustituciones: Isael Andres por Dario Victory (min.45) y Isaias Pons por Antonio Sanchez (min.46)

Goles: 1-0 Sergi Melia (min 14), 2-0 David Daniel (min 89) y 3-0 Claudio Dorin (min 89)

Árbitro: David Pons Rosello. asistido por Luis Grande Mercadal y Juan Gonzalez Segura.

Tarjetas: Esteban Barber (amarilla, min 12) y David Pons (amarilla, min 82) para el CE Ferreries. Carlos Segui (amarilla, min 3), Bruno Emendatori (amarilla, min 12), Isael Andres (amarilla, min 85) y Bruno Emendatori (amarilla, min 86) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

En un final de partit frenètic, l’equip de Moyano a caigut per un resultat de 3-0 a Sant Bartomeu, encara que el marcador final no reflecteix l’igualat que han estat els 88 minuts anteriors. La expulsió de Bruno per doble groga en el 88, unit a una pena màxima detinguda per Cristian i dos gols locals en el temps de descompte a deixat els tres punts a Sant Bartomeu tot i que els lluissers han gaudit de diferents situacions per com a mínim treure un punt del feu blaugrana.

 

En el primer partit del 2016 per al quadre Regional, l’alineació inicial estava marcada per les baixes, fins a nou jugadors no estaven disponibles per al tècnic basc, i la suma de la resta de jugadors mes els dos juvenils que van començar d’inici el partit no va ser suficient per començar l’any sumant una cosa positiva.

 

El partit va començar amb els locals una mica més en camp contrari i buscant ficar els nostres arera amb pilotes continuas a l’esquena dels laterals, que molt aviat es van carregar de targetes, una per a cada un en els primers minuts de partit que condicionaven les accions defensives. Els nostres per la seva banda anaven a poc a poc traient aquesta sensació d’aclaparament relatiu que volia imposar l’equip de Melia amb els seus atacs per alt.

 

Un parell de córners botats per Peña donaven compte que el partit podia decidir-se a pilota aturada. En un d’ells, el propi Peña busca l’interior d’area on va aparèixer el visitant Rafa per refusar, el baló va quedar mort a l’interior de l’area petita i Sergi Melia de tret ras batia el meta Cristian.

 

Amb el gol, els blaugranes van començar a veure com el seu rival anava fent passos endavant en la recerca de l’empat, un xut dur de Guiem al 20 va fer intervenir el porter local Flores, entrava al partit el CCE. Els blaugranes seguien a la seva, força en pilotes per alt a la recerca d’una rematada clara o una segona jugada que fiqués l’ensurt al cos als de Moyano. En el 27, una falta lateral botada per David Melia era rematada per Pasantes de cap a les mans de Cristian.

 

El primer temps anava morint amb el pas dels minuts i tan sols un xut molt llunyà de Claudio va fer treballar lleument el meta lluisser. La volta al camp després del descans deixa a Toni Sanchez i Dario a la caseta per a l’entrada de Isael i Alberto que van donar una mica més de frescor i profunditat en atac.

 

El segon temps va ser de clar domini visitant que a poc a poc anava trobant la manera de ficar mà a l’equip local, tot i que a la contra, els de Joan Melia podien sentenciar. Una falta llunyana amb xut a porta d’Alberto va marxar a córner prop del pal esquerre de la meta de Flores, l’impacte amb la barrera de la pilota va evitar el gol de l’10 visitant.

 

Dos minuts després, i després del llançament des de la cantonada, una sabatada amb la dreta de Guiem des de l’interior de l’area gran va fer intervenir a Flores amb una mà salvadora per al seu equip quan el baló es dirigia a l’interior de la meta, la millor ocasió del partit per als de Moyano fins al moment, estaven fent mèrits.

 

Anaven passant els minuts i la trobada es movia sobre un filferro molt fi, qualsevol cosa podia passar, els de Melia van renunciar a l’atac combinatiu i la contra era la seva millor arma. Una internada de Zou en el 62 per banda dreta deixa de nou el baló mort per Guiem que novament va veure com el seu xut era rebutjat per Flores, que s’estava convertint en el millor jugador del seu equip.

 

Després de les dues jugades consecutives de partit, el tècnic local va donar entrada a un home mes al centre del camp per aturar les envestides blaves que van acabar en res a partir de l’expulsió de Bruno per doble groga al minut 88. Una acció posterior després, Rafa cometia penal sobre Guel Bosch que Cristian aconseguia detenir a xut de David Melia, quedava l’afegit.

 

En el temps extra va aparèixer l’efectivitat blaugrana en els últims metres, minut 90 i carrera per banda dreta de Claudio que es planta sol davant Cristian deixant el baló enrere per a la rematada a plaer de David Melia, que ara si aconseguia marcar per als seus. No acaba aqui l’efectivitat local al tram final del partit ja que un xut sense aparent perill de Claudio acaba de nou en el fons del portal lluisera, ultima jugada i últim remat del partit, massa càstig.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.