Visita del C.E. Constància a l’Hospital d’Inca

Visita del C.E. Constància a l’Hospital d’Inca
Com és tradició quan començam a entrar en dates nadalenques, el C.E. Constància ha visitat l’Hospital d’Inca per donar regals a nins i no tan nins que en aquesta època tan especial han d’estar hospitalitzats per problemes de salut.

Amb l’únic objectiu de fer oblidar per uns minuts als pacients la seva situació i treure als més petits una rialla i que s’evadeixin d’haver d’estar ingressats, la representacio del conjunt inquer encapçalada pel seu president Biel Burguera, cos tècnic i plantilla de jugadors han regalat camisetes firmades per tots ells als pacients visitats.

Els pacients s’han mostrat molt contents i agraïts per la visita de l’equip i han desitjat als jugadors molta sort per la temporada. A algún dels més petits els hi ha costat una mica assimilar la visita de tanta gent de cop però també han disfrutat.

Tots estaven molt animats i amb ganes d’acabar la seva estada a l’hospital. Fins i tot, un d’ells ens ha comentat tot somrient que “demà ja seré per Inca”, fidel reflexe del positivisme més autèntic. Hem pogut reviure temps passats del club amb els més grans i donar coratge als més petits perquè sentin els colors de l’equip i de la seva ciutat. Fins i tot hi ha hagut temps per visitar un pacient en aïllament, on ha sorgit Juan Murillo qui, amb formació d’auxiliar d’infermeria, s’ha vestit i s’ha posat els guants per fer-li arribar la camiseta.

A tots ells els hi hem desitjat i tornam fer-ho una ràpida recuperació i que puguin tornar a casa el més aviat possible i gaudeixin de les festes de Nadal en companyia dels seus.

També de part del C.E. Constància volem especialment donar les gràcies a l’Hospital d’Inca per possibilitar aquesta visita com cada any, la bona organització de la mateixa i quedam a la seva total disposició per al que necessitin.

Constancia

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.