Sopar de Nadal del C.E. Constància

Cena de Navidad del Constancia
Ahir celebrarem el tradicional sopar de Nadal al restaurant Celler Can Amer. Conformant una bona taulada tots els jugadors juntament amb el cos tècnic, preparadors i directiva varem poder disfrutar com sempre és habitual d’un magnífic menu conformat per diversos plats.

També assisitiren al sopar el regidor d’esports per a l’Ajuntament d’Inca el sr. Gori Ferrà i en Rafel Torres, ex-batle de la ciutat. Ells dos juntament amb la directiva entregaren diversos regals a tota la plantilla i desitjaren un futur ple d’èxits per al club inquer. Entre els regals es trobaven un lot de botelles de vi cortesía de Macià Batle Bodegues, un xec-regal de Camper i una fotografia de la plantilla actual

El menjar va ser excepcional i entre els plats que varem poder degustar es trobaven els ibèrics i formatges com a entrants seguits de frits de mè i marisc, carxofes i carabassins farcits per acabar amb un deliciós entrecot de bou gallec. Finalment un surtit de postres i els cafès per acabar. Una delícia de menú que des del club volem agraïr la feina feta pel nostre amic Tomeu i tot el seu equip de professionals.

Moltes gràcies a tots i fins l’any que ve!!

Constancia

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.