Crónica Copa Preferente Juvenil Menorca (Gr.-b): CCE Sant Lluis 4 – 1 CE Alaior

CCE Sant Lluis: Victor Cicuendez, Lev Santiago Bagur, Joan Marc Venegas, Bruno Emendatori, Alex Gonzalez, Joaquin Tuduri, Luis Martinez, DamiÀ Vinent, Guillem Sintes, Xisco Pallicer y David Carreras.

Sustituciones: Alejandro Joven por (min.66), James Glass por Luis Martinez (min.70), Francisco Javier por David Carreras (min.84) y Rolfy Moreno por Guillem Sintes (min.88)

CE Alaior: Josep Villalonga, Lluc Febrer, Pere Josep, Xavier Barber, Pere Florit, Carlos Francisco, Manel Vinent, Ivan Mercadal, Rafael Rosello, Isaac Alcaide y Joan Olives.

Sustituciones: Marc Cabanillas por Joan Olives (min.50), Hugo Florit por Carlos Francisco (min.57), Samuel Llabres por Pere Josep (min.59), Pere Artieda por Xavier Barber (min.64) y Gabriel Titos por Isaac Alcaide (min.78)

Goles: 1-0 DamiÀ Vinent (min 17), 2-0 Guillem Sintes (min 23), 2-1 Manel Vinent (min 47), 3-1 Guillem Sintes (min 53) y 4-1 Guillem Sintes (min 78)

Árbitro: Francisco Navarrete Quesada.

Tarjetas:Lev Santiago (amarilla, min 64) para el CCE Sant Lluis.

A la fi, i no perquè no ho mereixéssin abans, l’equip Juvenil va treure i de quina manera el seu partit endavant davant un rival que es jugava el tot pel tot en la seva trobada d’aquesta jornada. De nou un inspiradíssim Guiem va posar la cirereta al treball de tots els seus companys i es va erigir com a principal protagonista de cara a porta  amb un hat trick que deixa als de Jordi Perea tocats i enfonsats en aquesta trobada però no en la lluita per una plaça en les semifinals.

Un xut de Damia des de 30 metres va ser el primer cop a favor dels lluissers en el minut 17 en el qual poc o res va poder fer Villalonga per evitar el 1-0. Abans d’això, el porter local Victor va haver d’aparèixer en un parell de sortides per baix davant les passades a l’esquena de la defensa lluissera que deixaven només als davanters visitants davant el porter local. El partit estava obert fins que va aparèixer per primera vegada Guiem al minut 23 per superar per alt a Vilallonga en la sortida als peus del davanter lluisser, poc mes de 20 minuts i els de Noval ja tenien el partit on volien. Amb el resultat advers el tècnic albinegre enviaba als seus una mica més amunt donant un plus més d’intensitat al partit, que no estava sent suau en els primers instants.

Va poder incrementar el compte el CCE però la defensa visitant va començar a posar-se a to cosa que impedia als locals prendre mes avantatge. Amb el 2-0 al marcador es va arribar a la parada per reprendre forces i tornar al verd de Ses Canaletes per disputar els segons 45 minuts.

El tècnic astuaria va advertir als seus que els primers minuts anaven a ser claus per l’esdevenir del partit i que havien de pujar una miqueta mes el seu nivell. Ho van entendre així els blaus que no es van acovardir davant les envestides dels d’Alaior que també van jugar el seu partit. Però de vegades la teoria no es plasma en el camp i el rival també forma part del joc, minut 47, i els visitants van retallar diferències, va ser Vinent qui va superar a Victor i va posar el 2-1 momentani en el tempteig parcial.

Quan el partit semblava tornar a començar però amb lleuger avantatge per als locals, un sensacional Guiem es va posar els galons de líder total per tancar el partit en un tres i no res. Pilota que cau del cel i Guiem amb tota la tranquil·litat la baixa amb una classe descomunal, el demas ja va ser fàcil per ell, xut al fons de la xarxa i 3-1 al marcador, minut 53 i golàs del davanter lluisser, si ho hagués fet Messi o Cristiano s’hauria parlat tota la setmana.

Amb aquesta alenada d’aire fresc dels locals i amb l’experiència dels primers minuts del segon acte van pujar el nivell d’intensitat defensiva per evitar que els visitants es ficaren de nou en el partit. I com no, de nou Guiem al 78, agafar un nou xut des de frontal d’area de manera acrobàtica per anotar el seu tercer gol i tancar un partit en què els de Noval van estar de 10.