Crónica 3ª Div.: Campos 0 – 0 Platges de Calvia

Plantilla del Campos

Alineaciones:

Campos: Bartolome Barcelo, Nicolas Mercadal, Joan Mercadal, Guillermo Petricorena, Juan Carlos Mesquida, Jordi E Morey, Ramon Bigas, Jose A Barcelo, Daniel Bardolet, Marc Orell y Raul Sintes.

Sustituciones: Lorenzo Llull por Daniel Bardolet (min.75), Miguel A Reynes por Raul Sintes (min.84) y Alejandro Aelen por Ramon Bigas (min.86)

Platges de Calvia: Miguel Angel, David Contreras, Sergio Sevilla, Alvaro Cebrian, Gabriel L Grille, Roberto Santiago, Jose L Rodriguez, Daniel Lozano, Jose Manuel, Ventsislav Rumen y Jose M Garcia.

Sustituciones: Adrian Gutierrez por Alvaro Cebrian (min.46), Francisco Jimenez por Ventsislav Rumen (min.58) y Vicente Sanchez por Jose L Rodriguez (min.67)

Árbitro: Alberto Morena Llorens. asistido por Francisco Durbay Gonzalez y Manuel Martinez Campillos.

Tarjetas: Jordi E Morey (amarilla, min 8), Ramon Bigas (amarilla, min 13), Jordi E Morey (amarilla, min 39) y Juan Carlos (amarilla, min 44) para el Campos. David Contreras (amarilla, min 9), Alvaro Cebrian (amarilla, min 43) y Vicente Sanchez (amarilla, min 71) para el Platges de Calvia.

Comentario:

REPARTIMENT DE PUNTS

El Campos només ha pogut sumar un sol punt avui en el partit que ha disputat en el municipal de Campos contra el Platges de Calvià.

L’equip local ha hagut de fer un gran esforç ja que aprop de finalitzar la primera part s’ha quedat amb deu homes per expulsió de Jordi per doble amonestació.

Abans de començar el partit, la plantilla campanera ha volgut demostrar el seu recolzament al seu míster que està passant per moments difícils degut a la pèrdua que recentment ha patit i per aquest motiu han sortit amb una camiseta amb un missatge d’ànim, i també s’ha guardat un minut de silenci, tot en memòria de Julian Ronda. Tota la familia del Club Esportiu Campos està al costat del seu entrenador i sap que conta amb ella pel que necessiti, començant pel seu president Pep Vanrell fins al darrer membre que integra la familia campanera.

El partit ha començat favorable al Campos que durant els deu primers minuts ha dominat clarament, generant arribades i qualque ocasió de gol que no ha sabut transformar. Després el partit s’ha anat igualant fins arribar a la jugada abans esmentada i que ha provocat que el campos es quedàs amb un menys.

No ho ha sabut aprofitar el Platges de Calvià en cap moment la superioritat numèrica, i així han anat passant els minuts de la segona part i a poc a poc el Campos ha anat assolint el domini del partit, i en els darrers cinc minuts ha gaudit de dos molt bones ocasions, en un xut de Llull que el porter ha aturat i després d’una bona triangulació i en la darrera acció del partit, el xut de Roqueta s’ha estavellat contra el pal, el que hagués suposat sumar tres punts importants.

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.