Previa 2ª División Femenina: Club Esportiu Europa – Son Sardina

El Son Sardina visita este fin de semana el Estadi Nou Sardenya

El proper Diumenge 27 a les 17:30 hores, l´AD Son Sardina visita el Esstadi Nou Sardenya, el camp de l?històric CE Europa de Barcelona, en la tercera jornada de lliga de la Segona Divisió Femenina, am l´aritratge del col.legiat David Congost Larrosa.

Després de 2 jornades de lliga les mallorquines acumulen 1 victòria i 1 derrota en dos partits molt ajustats que demostren la igualtat que es preveu al llarg de la competició. Fruit d´aquesta igualtat s´entén que l´Europa encara no hagi aconseguit puntuar tot i tractar-se d´un dels equips candidats a lluitar per la tercera plaça donat que les dues primeres estan reservades per a FC Barcelona «B» i Levante Les Planes, dos equips amb uns potencials molt per damunt la resta d´equips.

L´equip de Marga Mas recupera efectius que havien causat baixa per motius laborals les primeres jornades i espera poder tornar a Palma amb els 3 punts que li permetin no desenganxar-se dels llocs capdavanters, un dels objectius de l´entitat per aquesta temporada.

AD Son Sardina

AD Son Sardina para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.