Crónica Cadetes 2ª Reg. Mallorca (Copa Coca Cola Gr. E): Binissalem «B» 1 – 1 Margaritense AtlÈtic

saludo de los equipos

Binissalem «B»: Jaime A Mateu, Juan Tarraga, Josep L Llabres, Benito Fuertes, Raul Collado, Josep Bennasar, Jaume Flores, Nahuel A Garcia, Joan Company, Pere Pons y Daniel Vallori.

Sustituciones: Melcior Fiol por Jaime A Mateu (min.45), Miquel Sampol por Jaume Flores (min.47), Antoni Crespi por Josep L Llabres (min.53), Tomeu Beltran por Juan Tarraga (min.60) y Josep Perez por Benito Fuertes (min.64)

Margaritense AtlÈtic: Juan Antonio, Jaume Mas, Josep A. Piña, Nagem Aknioui, Carles Ferriol, Hamza Ben-dali, Morad El Makioui Ben Yagoub, Gabriel Antoni, Josep Alemany, Tomeu Alemany y Antoni Coll.

Sustituciones: Aissa Akoudad por Carles Ferriol (min.17), Antoni Joan por Nagem Aknioui (min.32), Antonio Barcelo por Jaume Mas (min.72) y Miquel Perez por Aissa Akoudad (min.77)

Goles: 1-0 Pere Pons (min 3) y 1-1 Morad El Makioui Ben Yagoub (min 66)

Árbitro: Pedro Jose Campuzano Roman.

Tarjetas:Joan Company (amarilla, min 63) para el Binissalem «B».

El Binissalem suma el seu primer punt en el partit disputat a ca seva aquest diumenge contra el Margaritense.

Molt bona primera part dels assules, que es van avançar ràpidament en el marcador, en el minut 3 s’adelantaven gràcies a una rematada dins de l’àrea de l’interior dret local. Aquesta primer meitat va ser clarament del Binissalem, però no va saber rematar el partit, exercint un desgast físic extraordinari.

En la segona part, els visitants van sortir mes agressius, pressionant molt a dalt la sortida de la pilota. Els locals mantenien el perill rival lluny de la seva porteria i van aguantar fins que la forma física els va durar; el cansament es feia mes visible en els jugadors locals i provocava errors en defensa que van aprofitar els jugadors vermellons per dur el pes del partit durant els 30 minuts finals d’aquest partit. En una de les aproximacions del Margaritense, en el minut 66 van aconseguir empatar el partit, i animar-se a lluitar per aconseguir dur-sen els 3 punts en disputa.

3 clares ocasions a favor del Margaritense, van obligar als locals a acabar el partit demanant l’hora davant la gran pressió que en aquests últims minuts exercien els jugadors del Margaritense.

Empat final i emplaçar als aficionats a assistir al proper partit que s’avança a aquest dimecres.