Convocatoria del At Baleares para viajar a Tarragona

17 convocats per viatjar a Tarragona

L’entrenador de l’Atlètic Balears, Gustavo Siviero, juntament amb el seu cos tècnic decideixen convocar els 17 futbolistes disponibles per al cinquè partit de Lliga de Segona Divisió B (grup III) de diumenge 20 de setembre contra la Pobla de Mafumet que IB3 Televisió i Ràdio retransmeten en directe.

Les baixes que presenta l’equip blanc i blau són cinc: Michael Wiemann i Rubén Jurado per sanció mentre que David Prieto, Thilo i Riad no poden entrar en la convocatòria perquè no s’han recuperat a temps de les seves lesions. Així, amb tots els efectius disponibles a Tarragona, el mateix diumenge Siviero decidirà qui és el jugador que no es vesteix en la convocatòria de 16.

17 convocats:

Porters: Pliquett, Vicenç

Defenses: Biel Guasp, Esteban, Juan Vich, Malik, Manu Farrando, Juanjo

Migcampistes: Jaime, Fullana, Tim, Kike, Carles Marc, Casares

Davanters: Lindberg, Rodri, Chando

Expedició amb Socis VIP

Aquest partit serà més especial si cap per a dos socis VIP que acompanyaran l’expedició blanc i blava en aquestes hores de concentració. I és que Toni Salas i Pedro Ferrà són els dos primers abonats VIP que gaudeixen del privilegi de fer un desplaçament convivint amb el primer equip. Salas i Ferrà hi acudeixen amb un acompanyant cada un.

Aquesta iniciativa està inclosa dins de l‘abonament VIP que preveu un desplaçament per abonat amb un acompanyant durant la campanya 15/16 que inclou: vols amb Air Europa, transllats amb l’equip, entrada a la llotja, hotel i pensió completa, seguint exactament el pla de l’equip.

Si tu també ho vols viure, només t’has de treure el teu abonament VIP i aquesta és una de les múltiples avantatges de les que pots gaudir.

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.