Pep Tugores baixa al terreny de joc

Pep Tugores baixa al terreny de joc

Josep Tugores i Fornés. 10/08/1988. Es va formar com a jugador a les categories inferiors del C. F. Vilafranca, fins que més tard fitxà pel C.D. Manacor com a porter. A la capital llevantina hi jugà fins a la categoria juvenil, on una temporada milità a la divisió d’honor. També fou cedit al Sant Francesc durant alguns partits.

Més tard jugà alguns anys amb l’equip de 3a divisió nacional C.D. Montuïri, on se li recorden bones actuacions, com el dia del seu debut que va mantenir la porteria a zero, o un partit dins Son Bibiloni contra el R.C.D. Mallorca «B» que ho parà quasi tot.

També va provar sort amb el futbol sala i el triatló.

El ja exvicepresident als seus 27 anys acabats de complir, abandona la llotja del Revolt per ajudar a l’equip des del camp collejant totes les pilotes qui hi pugui arribar.

Vol demostrar les seves virtuts com a migcampista i assegura aportar molt de P@WER a l’equip!

AT Montuiri

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.