L’Alqueria s’adjudica l’XI Torneig de Sant Roc

Alqueria campeón de su trofeo

L’Alqueria de II Regional, dirigit per Andreu Uribe, s’ha proclamat aquest dissabte campió del Torneig de Futbol Sant Roc’15 disputat en el camp de Sa Teulera de s’Alqueria Blanca, després de vèncer 2-1 l’equip del Llucmajor.

En el minut vuit els verd-i-blancs ja anaven per davant 2-0 en el marcador, després d’una rematada impecable de cap del davanter Guillem Salom i un altre gol del saliner amb un xut ras. El Llucmajor escurçava distàncies abans del descans amb una vaselina de Brayant i va dominar a distintes fases de la primera part; així i tot les més clares ocasions foren de l’Alqueria, amb dos xuts al travesser i un altre al pal. A la represa els llucmajorers sortien decidits a capgirar el marcador i gaudiren de bones ocasions. Els amfitrions es buidaren físicament per mirar de mantenir el resultat; el marcador no es va moure i el trofeu de campió quedava a s’Alqueria per primera vegada després d’onze edicions del torneig.

Va arbitrar el partit el Sr. Joan Martínez Fernández, ajudat per Miquel Picó i Alberto Pérez. Abans de la final l’ex-àrbitre Joan Josep Ferrer Perelló, que es va jubilar fa uns mesos del món de l’arbitratge, va rebre un homenatge de part del CE Alqueria, en reconeixement a les deu finals que entre els anys 2005 i 2014 va pitar en el torneig.

El partit pel tercer i quart lloc es va donar per guanyat a la UE Porreres, donat que el s’Horta es presentava amb nombre insuficient de jugadors.