Nuevas incorporaciones y renovaciones en el CD Campos

Los Hermanos Hernandez con el Campos

La Secretaria Tècnica del CE Campos no s’atura i ja podem anunciar més noms que formaran part de la plantilla campanera la temporada 2015/16.

En primer lloc, anunciar la incorporació dels germans Hernández, provinents de l’Esportles, dos joves jugadors que aportaran la seva vàlua i la seva. Tan en Juanmi com en Ñoño, segur que donaran qualitat a l’apartat defensiu com ofensiu de l’equip.

Després volem anunciar la incoporació de Raúl Sintes, que esperem pugui demostrar tota la seva qualitat que té a la seva cama esquerra i pugui ajudar al Campos a donar un bot de qualitat, sobretot en l’aspecte ofensiu. Si suma en Juancar, davanter centre i amb un gran olfacte golejador i que de ben segur ho donarà tot per a perforar la porteria dels rivals. També s’hi afegeix en Juanvi, porter jove i que segur vendrà a competir per a guanyar-se minuts i demostrar les seves capacitats.

Dins l’apartat de renovacions, anunciar que seguirà un any més amb nosaltres Carlos Mesquida, baluart de la defensa aquestes darreres temporades i que de ben segur que enguany ho seguirà sent, donant fortaleça a l’aspecte defensiu de l’equip. I anunciar, que el Club segueix apostant pels joves i per això s’incorpora en Toni Ginard, provinent del preferent juvenil, que també sumarà en l’aspecte defensiu, en la posició de central.

I en l’apartat del cos tècnic, també ens alegram d’anunciar la incorporació de n’Olliver, fisioterapeuta que s’encarregarà de què els jugadors estiguin en perfectes condicions i puguin rendir al cent per cent.

Esperam podem anunciar més fitxatges i renovacions en els propers dies.

Amunt Campos!!!!

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.