Crónica 3ª Reg.: Athletic Club Montuiri 7 – 1 Esporles «B»

jugada del partido

Alineaciones:

Athletic Club Montuiri: Antoni Miralles, Alejandro Candela, Antonio Bergas, Daniel Ortiz, Octavio Rechach, Bartomeu Andreu, Antoni Mayol, Antoni Nicolau, Miquel Ginard, Pere Servera y Francesc Mas.

Sustituciones: Xavier Mesquida por Alejandro Candela (min.46), Marc Solier por Pere Servera (min.46), Francesc Aloy por Bartomeu Andreu (min.50), Joan A Cerda por Antoni Nicolau (min.61) y Llorens Salas por Antonio Bergas (min.72)

Esporles «B»: Moises Dominguez, Guillermo Servera, Jerome Trompette, Alejandro Torres, Alejandro De Mata, Vicente Cabot, Ivan Megias, Antonio Cabot, Luis M Arana, Javier D Puig y Miguel Guerrero.

Sustituciones: Marcos Monjon por Vicente Cabot (min.26), Mateo Martorell por Miguel Guerrero (min.51) y Mateu Tomas por Alejandro De Mata (min.51)

Goles: 1-0 Antoni Mayol (min 9), 2-0 Antoni Nicolau (min 45), 3-0 Francesc Mas (min 68), 4-0 Joan A Cerda (min 75), 5-0 Llorens Salas (min 79), 6-0 Miquel Ginard (min 81), 6-1 Alejandro Torres (min 88) y 7-1 Antoni Mayol (min 89)

Árbitro: Pedro Pablo Perez Garcia.

Tarjetas: Daniel Ortiz (amarilla, min 88) para el Athletic Club Montuiri. Marcos Monjon (amarilla, min 31), Jerome Trompette (amarilla, min 47) y Mateu Tomas (amarilla, min 65) para el Esporles «B».

Comentario:

El partit començava sobre les 16h al Revolt de Montuïri, el darrer partit de la temporada 2014-2015, on els termòmetres marcaven prop dels 30 graus i el camp presentava una entrada considerable. Munar presentava un onze titular amb poques novetats i amb intencions d’endur-se els tres punts. El matx començava de cara pels atlètics, ja que Mayol (9′) aprofitava un refús del porter i xutà la pilota dins de la porteria visitant 1-0. Maldament els atlètics foren superiors, Nicolau (45′) no marcà el gol psicològic fins al final de la primera part 2-0, poc abans el mateix Nicolau amb un remat de cap estavellà la pilota al travesser de la porteria visitant. A la segona part Mas (68′) controlava amb el pit des de prop de l’àrea petita, picava la pilota al segon pal i acabava dins de la porteria esporlerina 3-0. Poc després Cerdà Cifre de cap posà el 4-0 en el marcador, no va ser el seu primer gol de cap en la present temporada. Als setanta minuts de joc entrava el porter Salas com a jugador de camp com ja ha passat amb altres ocasions, no molt més tard després d’un xut de falta d’Octavi i l’acabat d’entrar Salas de cap posà el 5-0. Dos minuts més tard Ginard recorria la meitat del camp, era més ràpid que el defensa visitant i tot sol davant el porter posà el 6-0 el marcador. Als 88 min. dins de l’àrea montuirera Ortiz tocava la pilota amb la mà i l’àrbitre xiulava penal. El visitant Torres marcà l’únic gol visitant des dels 11 metres i Miralles Martorell no podia fer per aturar la pilota. El partit donà per molt, ja que als darrers minuts del temps reglamentari Mayol (89′) marcà el seu segon gol del partit i el dedicà a una jove familiar que assistí al partit. Va ser un horabaixa de calor, on els jugadors atlètics en els moments que s’aturava el partit aprofitaven per hidratar-se en motiu de les altes temperatures. En acabar el partit alguns directius encengueren una traca i uns quants coets aconseguint una «mini revetlla». Els jugadors celebraren l’ascens amb cava i es posaren una camiseta que commemorava l’ascens a 2a regional. Després tota la plantilla arribà a plaça amb un camió decorat amb pancartes i molta gent de Montuïri pujà al centre de la vila a rebre als jugadors, prendre un refresc i menjar coca. El partit va ser enregistrat amb vídeo i comentat per Biel Mayol, Francesc Fullana amb intervencions de Francesc Ginard entre d’altres. En els pròxims dies vos comunicarem la data i lloc d’emissió del partit. Gràcies a Mostel produccions per cedir-nos l’equip d’àudio i a Rafel Adrover per la càmera de vídeo

Fotos de Joana María Mayol .
Athletic Club de Montuiri

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.