Inaugurada la nueva sede de la FFIB en presencia de Villar y del presidente Bauzá

Villar inaugura con Bestard y Bauza las nuevas instalaciones de la FFIB
Dia 23 d’abril va quedar inaugurada la Casa del Futbol a Son Malferit. Miquel Bestard va dir que s’obre una porta al futur per a les noves generacions de futbolistes.

La nova seu de la FFIB –la Casa del Futbol– ha quedat inaugurada oficialment amb un acte institucional que ha reunit les primeres autoritats illenques. Miquel Bestard i Ángel María Villar han estat acompanyats pel president del Govern Balear, José Ramón Bauzà, la presidenta del Parlament Balear, Margalida Durán, el batle de Palma, Mateu Isern, i la delegada del Govern, Teresa Palmer. Amb ells, una àmplia representació de les institucions socials, polítiques i esportives de les Illes Balears han omplit la Sala d’Actes de les noves instal·lacions de Son Malferit.

Abans dels discursos, s’ha descobert un monument i una placa commemoratius i el vicari episcopal de Mallorca, Antoni Vera, juntament amb el rector de La Soledat, han beneït les instal·lacions.

En el seu discurs, Miquel Bestard ha agraït a la Federació Espanyola i al seu president el suport material i moral per dur endavant la compra i la reforma de la seu federativa, que «obre una nova etapa pels prop de 30.000 federats que a partir d’ara tendran un patrimoni i una seu moderna».

També s’ha referit amb agraïment al batle de Palma per la gestió que va permetre el traspàs i la reconversió de les instal·lacions de Son Malferit, així com al president del Govern Balear per les ajudes al transports interinsulars del futbol.

Dirigint-se al president de la RFEF, li ha dit: «Quiero que sepas, Ángel que, a diferencia de lo que ocurre en Madrid, aquí todas las instituciones y todos los grupos políticos se han puesto de nuestro lado en la defensa de los clubes con pocos recursos y del deporte base. El Parlamento Balear, por unanimidad, ha pedido una revisión de las leyes que amenazan a los directivos y a la economía de los clubes sin ánimo de lucro. Ojalá otras instancias políticas siguieran el ejemplo del consenso conseguido en nuestra Comunidad Autónoma».

Tot seguit li ha lliurat la primera Insígnia d’Or i Brillants de la FFIB.

Ángel María Villar ha respost amb una intervenció elogiosa cap a la gestió de Miquel Bestard i ha agraït als polítics presents la seva defensa del Futbol Base. El president de la FFIB ha dit que ell no desistirà de defensar els clubs modests davant dels atacs d’algunes instàncies polítiques o esportives, perquè, el futbol vertader, segons ell, està al marge de les competicions professionals.

El batle de Palma, Mateu Isern, s’ha felicitat de veure Son Malferit, que era propietat de l’Ajuntament, convertit en unes modernes instal·lacions que podran fer molt pel futbol base. També ha tengut paraules d’elogi per Miquel Bestard, dient que és molt bo de fer arribar a acords amb ell, perquè és una persona dialogant que viu pel futbol.

Finalment, el president del Govern, José Ramón Bauzà, després de felicitar tothom per la nova seu, ha reconegut que la Llei d’Emprenedors és una llei que se pot millorar, i que es nota que els que l’han feta no han estat mai directius de clubs modests ni regidors d’ajuntaments petits, perquè desconeixen els esforços que fan els directius i els voluntaris per treure endavant el futbol base.

Fotos de O. Riera para Fútbol Balear.
FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.