Crónica 3ª Reg.: Son Ximelis «B» 0 – 2 Athletic Club Montuiri

Son Ximelis «B»: Oscar Mora, Alejandro Gil, Eric Oliete, David Pastor, Victor Moreno, Adrian Ledesma, Enrique Fernandez, Juan Hidalgo, Adrian Fernandez, Adrian Garcia y Ignacio Moreno.

Sustituciones: Juan C Gonzalez por Adrian Fernandez (min.65), Ivan Galvez por Eric Oliete (min.69) y Welber Pereira por Enrique Fernandez (min.78)

Athletic Club Montuiri: Llorens Salas, Alejandro Candela, Daniel Ortiz, Joan A Cerda, Octavio Rechach, Miquel Ginard, Pere Servera, Antoni Mayol, Joan G Mateu, Marc Solier y Francesc Mas.

Sustituciones: Antonio Bergas por Joan G Mateu (min.45), Francesc Aloy por Joan A Cerda (min.67) y Xavier Mesquida por Miquel Ginard (min.78)

Goles: 0-1 Daniel Ortiz (min 27) y 0-2 Miquel Ginard (min 37)

Árbitro: Moises Muñoz Mendoza.

Tarjetas: Juan Hidalgo (amarilla, min 70) para el Son Ximelis «B». Joan A Cerda (amarilla, min 54), Llorens Salas (amarilla, min 73), Francesc Aloy (amarilla, min 82), Xavier Mesquida (amarilla, min 83), Francesc Mas (amarilla, min 85) y Francesc Aloy (amarilla, min 89) para el Athletic Club Montuiri.

El partit començava puntual a les 12:00h al camp de futbol de son Roca.

El primer temps, varen dominar clarament els atlètics. Quasi a la mitja hora de joc Rechach penjava una falta des de la frontal de l’àrea, Ortiz botava més que ningú, rematava de cap i posava el 0-1 en el marcador. Deu minuts més tard, Rechach penjava una falta des de el mateix lloc i Ginard engaltava la pilota i marcava el 0-2.

El segon temps els visitants jugaren de forma més defensiva i no hi hagué cap gol. Mandament els jugadors de son Ximelis «b» jugaren de manera més dura i amb mala conducta només un fou sancionat.

Quan faltaven pocs minuts per acabar el partit un jugador substituït del son Ximelis, va pujar a la grada a començar una tangana i altres jugadors locals també hi pujaren, en aquell moment l’àrbitre xiulava el final del partit.