La Federación de Peñas del Barça recibe al equipo de Fútbol sala y basket

Recepción equipo de Fútbol Sala

El passat cap de setmana fou intens per les penyes balears i per la pròpia Federació de Penyes. Dos equips del FC Barcelona visitaven les nostres illes, el de futbol-sala i el de bàsquet.

El dissabte vespre en l’Hotel AC Ciutat de Palma va tenir lloc la recepció de l’expedició de futbol-sala. Amadeo Olivart va representar al club. Per part de la Federació de Penyes hi foren presents el vicepresident Sebastià Palmer, el secretari Oscar Escoda i els vocals Pere Jordà i Tomeu Vallori. Hi assistiren les penyes de Binissalem, Maria de la Salut, Els Tamarells, Porreres i Peguera.

El diumenge matí les penyes balears de Peguera, Els Tamarells, Llubí i Pollença acudiren al partit de la Divisió d’Honor de futbol-sala, que acabà amb victòria del FC Barcelona per 3-4.

El diumenge horabaixa el FC Barcelona B de bàsquet visitava l’Opentach Pla de Na Tesa. Les penyes balears i la Federació, representada pels vicepresidents Sebastià Oliver i Sebastià Palmer, també hi foren presents. Una vegada acabat el partit amb victòria blaugrana per 59-61, l’expedició barcelonista encapçalada per directiu Francesc Francitorra va compartir uns moments amb els penyistes balears.

Fou un cap complet que tindrà la seva continuïtat aquest dissabte dia 7 amb la visita de l’equip juvenil de Divisió d’Honor que visita les Illes Balears. Dissabte a les 16 hores l’equip de Jordi Vinyals s’enfrontarà al R. Mallorca en la Ciutat Esportiva de Son Bibiloni, i allà seran les penyes balears i la Federació per donar recolzament a l’expedició barcelonista.

S. Oliver para Fútbol Balear.

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.