Crónica 3ª Reg.: Athletic Club Montuiri 4 – 0 Recreatiu Manacor

Athletic Club Montuiri: Llorens Salas, Alejandro Candela, Francesc Aloy, Joan A Cerda, Octavio Rechach, Daniel Ortiz, Pere Servera, Antoni Nicolau, Miquel Ginard, Marc Solier y Francesc Mas.

Sustituciones: Bartomeu Andreu por Daniel Ortiz (min.52), Antoni Mayol por Antoni Nicolau (min.55), Xavier Mesquida por Francesc Mas (min.65) y Antonio Bergas por Joan A Cerda (min.70)

Recreatiu Manacor: Juan A Hernandez, Josep Mascaro, Manuel Cano, Jhon Valencia, Bartolome Maymo, Carlos A Cancela, Jesus Fernandez, Amine Mazari, Jose L Fernandez, Luis C Paniagua y Yassine Hajji.

Sustituciones: Fernando J Morales por Bartolome Maymo (min.12), Jose A Lionetti por Carlos A Cancela (min.46) y Joaquin Cortes por Manuel Cano (min.46)

Goles: 1-0 Marc Solier (min 23), 2-0 Marc Solier (min 45), 3-0 Daniel Ortiz (min 47) y 4-0 Miquel Ginard (min 88)

Árbitro: Andy Peñalver Pearce.

Tarjetas: Francesc Mas (amarilla, min 59) para el Athletic Club Montuiri. Jose L Fernandez (amarilla, min 83) para el Recreatiu Manacor.

El partit començava passades les 16h, ja que els jugadors varen guardar un minut de silenci en record del soci núm. 049 Joan Mas difunt recentment.

L’encontre començava bé pels atlètics, al min. 23 Solier estrenava el marcador i així feia el primer gol del 2015. Al final de la primera part Ginard (45’) marcava el segon gol del partit, on l’àrbitre en primer moment havia anul·lat per unes mans d’un jugador visitant però finalment pujava el 2-0 al marcador.
No feia molt que havia començat el segon temps i després d’una falta Ortiz (47’) marcava de cap el 3-0. Els jugadors Ginard i Mayol gaudiren de diverses ocasions de gol, fins que al minut 88 Ginard marcava el darrer gol del partit 4-0. El la setmana que ve jugam contra l’Esporles “b”, però l’horari encara no està definit.