Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. D): Binissalem 5 – 0 C.c.sta.catalina D.s.c.at

Binissalem: Norbert Klaus, Raul Collado, Pere Pons, Nahuel A Garcia, Marc Arrom, Miquel Sampol, Bernat J Morro, Josep L Llabres, Tomeu Beltran, Josep Bennasar y Josep Perez.

Sustituciones: Melcior Fiol por Norbert Klaus (min.42), Antoni Miguel por Bernat J Morro (min.42), Mert Ayhan por Miquel Sampol (min.47), Alexandre Martinez por Tomeu Beltran (min.47) y Benito Fuertes por Josep Perez (min.47)

C.c.sta.catalina D.s.c.at: Miguel Carretero, Lluc Rebasa, Adrian Torres, Damian Coenen, Hector Cabellos, Miquel Moll, Marc Barcelo, Francisco Servera, Gregorio Mena, Kevin Molina y Albert Ramos.

Sustituciones: Juan R Barcelo por Albert Ramos (min.35), Francisco Serra por Miguel Carretero (min.35), Miguel A Diaz por Marc Barcelo (min.35) y Arnau Bisquerra por Kevin Molina (min.42)

Goles: 1-0 Pere Pons (min 5), 2-0 Miquel Sampol (min 13), 3-0 Bernat J Morro (min 23), 4-0 Josep L Llabres (min 32) y 5-0 Nahuel A Garcia (min 58)

Árbitro: Aleksandar Ivalov Angelov.

Primera hora molt plujosa la d’aquesta tarda de dissabte en el partit on s’enfrontaven el CD Binissalem i el CC Santa Catalina.

Molta diferència entre aquests dos equips, un Binissalem que venia de guanyar-ho tot a excepció d’un empat front el Rtvo Son Caliu, i un Santa Catalina que venia de perdre tots els seus partits.

Tan sol han fet falta 5 minuts perquè l’equip s’avancés després d’una gran jugada individual de l’extrem dret de l’equip local.

Li han seguit dues ocasions molt clares malgastades front el porter visitant, però a la tercera, el mitja punta del Binissalem ha aprofitat una excel·lent passada des de la dreta per augmentar la diferència.

Deu minuts mes tard, l’extrem esquerre aprofitava una bona passada al buit dins de l’àrea per aconseguir el 3-0.

Després de mitja hora de partit i d’un excel·lent llançament des de fora de l’àrea, el lateral dret del Binissalem introduïa la pilota en la porteria davant l’esforç inútil del porter per evitar-ho.

Molt bona part dels blaus front un Santa Catalina molt treballador però amb poc poder ofensiu.

Segona part molt còmoda dels locals, amb molta possessió de pilota i infinitat d’ocasions desaprofitades davant la porteria visitant. Destacar la perfecta rematada de cap del pivot ofensiu local en una jugada d’estratègia després d’un servei de cantonada.

Resultat curt davant la gran quantitat d’ocasions creades pel CD Binissalem que es col·loca líder del seu grup davant l’ajornament del partit que havien de disputar el Àgora Portals i l’Esporles.