Diada de matanzas de la UD Poblense

Diada de Matanzas de la UD Poblense

Dissabte passat, dia 22, la Directiva, socis i simpatitzants varen celebrar una diada de matances als voltants del Poliesportiu de Sa Pobla. El dia començà molt prest a las 6,30 hores amb el desfet del porc per el gran matador Joan Soler “Jornets” acompanyat del seu ajudant Biel, i a mes un gran nombre de directius li han fet costat tot el dematí. A bona hora, les 9 aproximadament, la gent que estava per la feina, i qualcun que sa apunta, varen donar compte de un bon berenar de llom, supervisat per el manescal de guàrdia; no cal dir que el encarregat d’aquesta parcel·la el veterà Guiem Serol no li falta detall, inclòs el mesclat.

La feina fou enllestida molt be, i a la una i mitja del capvespre ja estaven tant el botifarrons con les llonganisses i les sobrades penjades, així que es procedí a posar el peus davall taula per acabar de dinar de un arròs brut, cuinat per en Bernat Pere-Antoni del bar Poliesportiu que ompli a tothom.

No faltaren las rifes de dos magnífics quadres, firmats i cedits per els pintors locals A. Manzanares i Borisov.

Presidiren la taula el Sr. Batle D. Biel Serra, el concejal de deports Sr. Joan Bernat Soler, el concejal de comerç el Sr. Toni Cañellas acompanyat per el President de la UD Poblense Sr. Miquel Bennassar acompanyat per la seva Junta Directiva. No cal dir que una vegada acabat el dinar la gent aprofita per caminar un poquet i anar a veure el partit que es jugava després en el Municipal de sa Pobla entre el equip local i el CD Manacor.

 

 

3emes para Fútbol Balear.
Fotos de 3emes para futbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.