El CE Constancia presenta el seu treball psicòlogic en el futbol base en el Congreso Internacional de Psicologia Aplicada al Fútbol y deportes de equipo. CIPAF 2014.

Tofol Villalonga durante su ponencia

En el marc de les jornades de l´Associació Catalana de Psicología de l´Esport organitzades per SPARTYAN a Barcelona i dins el programa del prestigiós “Congreso Internacional de Psicologia Aplicada al Fútbol y Deportes de Equipo” el dia 6 de novembre, Tòfol Villalonga, psicòleg del CE Constancia, va presentar el treball dut a terme aquests anys en el club. La tasca realitzada en relació a la integració dels valors de “fair play” a tots els jugadors del club, com a prioritat necessària per arribar a formar jugadors d’alt rendiment a les categories superiors, ha resultat motiu d’interés per la comunitat científica de la psicologia del esport.

El resultat de la ponència, formant taula redona conjuntament amb el psicòleg del RCD Español, el Sr. Jaume Sabaté i el professor de la UIB, Sr. Àlex García Mas, va remoure molta curiositat i expectació als congressistes assistents, formulant abundants qüestions a Tòfol Villalonga i donant mostres de reconeixement de les eines utilitzades pels objectius plantejats. Cal destacar que l’aforament de la sala es va omplir per complet.

Actualment el CE Constancia, està en el focus d’atenció a nivell del treball realitzat en el fútbol base, on grans personalitats de la comunitat científica de la Psicologia de l’esport estan donant suport i mostrant-lo a nivell internacional, com a exemple a seguir per la millora i perfeccionament del futbol base en el futur més proper.

Constancia

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.