Crónica 1ª Reg.: Inter Manacor 2 – 0 Son Oliva

Inter Manacor: Gonzalo G Marcheti, Marc Orgilles, Sebastian Pomar, Miquel Santandreu, Miguel Santandreu, Andres Mira, Walter E Medina, Pere Gomariz, Pedro Mateu, Jose M Soler y Bartolome Pont.

Sustituciones: Juan A Riera por Pere Gomariz (min.65), Joan P Galmes por Jose M Soler (min.75), Mateo Torres por Walter E Medina (min.79) y Joan M Darder por Miquel Santandreu (min.81)

Son Oliva: Miguel Angel, Joan Ripoll, Nerfi Villar, Alberto Garcia, Diego Fernandez, Adrian Salamanca, Lucas Cortes, Cristobal Inarejos, Juan M Lopez, Antonio Suau y Carlos J Gil.

Sustituciones: Jordi T Vila por Cristobal Inarejos (min.44), Miquel Cañellas por Nerfi Villar (min.59), Roberto Izquierdo por Alberto Garcia (min.66) y Miguel A Tortell por Joan Ripoll (min.76)

Goles: 1-0 Miquel Santandreu (min 16) y 2-0 Juan A Riera Aguilar (min 70)

Árbitro: David Tarilonte Zoilo. asistido por Ivan Berga Garzon y Andy Peñalver Pearce.

Partit jugat dissabte capvespre entre l’InterManacor y Son Oliva. L’equip local necessitava la victòria si volia seguir amb la seva escala en la classificació, i així ho aconseguí. Un resultat per 2-0, que no demostra la gran diferència que hi va haver en el partit.

La primera part va ser de control per part de l’Inter que s’avançà al marcador. Seves eren les arribades i ocasions, encara que en els darrers instants de la primera part l’equip local aconseguir posar nerviós als local.

La segona començà igual que acabà la primera, però a mesura que passaven els minuts, els local aconseguiren controlar el partit de ben nou, i ampliar la distància amb un altre gol, que posava el 2-0 al marcador.