Crónica 3ª Reg.: Athletic Club Montuiri 0 – 0 Son Ximelis «B»

Athletic Club Montuiri: Llorens Salas, Alejandro Candela, Antonio Bergas, Joan A Cerda, Octavio Rechach, Bartomeu Andreu, Miquel Ginard, Antoni Mayol, Pere Servera, Marc Solier y Francesc Mas.

Sustituciones: Antoni Nicolau por Miquel Ginard (min.46), Francesc Aloy por Francesc Mas (min.55), Xavier Mesquida por Antoni Mayol (min.77) y Miquel F Coll por Bartomeu Andreu (min.90)

Son Ximelis «B»: Oscar Mora, Juan C Gonzalez, Alejandro Gil, Luis Felipe, Eric Oliete, David Pastor, Victor Moreno, Adrian Garcia, Ander Alarcon, Norman D Varela y Ignacio Moreno.

Sustituciones: Adrian Fernandez por Juan C Gonzalez (min.46), Ivan Galvez por Norman D Varela (min.53) y Welber Pereira por Ander Alarcon (min.60)

Árbitro: David Onetto Bevia.

Tarjetas: Antoni Mayol (amarilla, min 35), Bartomeu Andreu (amarilla, min 36), Marc Solier (amarilla, min 36), Francesc Mas (amarilla, min 38), Octavio Rechach (amarilla, min 61), Francesc Aloy (amarilla, min 72) y Antoni Nicolau (amarilla, min 90) para el Athletic Club Montuiri. Alejandro Gil (amarilla, min 48), Ivan Galvez (amarilla, min 72) y Oscar Mora (amarilla, min 78) para el Son Ximelis «B».

Eren les 18h quan començava el partit entre Athletic Club de Montuïri i son Ximelis. A la primera part cap del dos equips creava moltes ocasions de gol. Al minut 36, després d’una falta del son Ximelis un jugador visitant marcava un gol amb la ma, i seguidament l’arbitre marcava mans i rectificava l’error.

Al segon temps els atlètics varen dominar i varen crear mes ocasions. Damunt el minut 86 Cerdà Cifre rematava de cap una pilota que passava molt aprop del pal de la porteria visitant.

Quan faltaven pocs minuts per acabar el partit els montuirers varen tenir una triple ocasió de gol però finalment la pilota no va entrar a la porteria.

El proper partit serà diumenge dia 19 a les 18:00h al camp Secar De la Real. C.F. Establiments Athletic Club de Montuïri.