Crónica 3ª Reg.: Athletic Club Montuiri 2 – 1 Son Sardina «B»

Athletic Club Montuiri: Alejandro Candela, Antonio Bergas, Joan A Cerda, Octavio Rechach, Bartomeu Andreu, Marc Barcelo, Antoni Mayol, Miquel Ginard, Pere Servera, Francesc Mas y Antoni Miralles.

Sustituciones: Marc Solier por Francesc Mas (min.46), Juan A Coronado por Bartomeu Andreu (min.60), Antoni Nicolau por Pere Servera (min.76), Xavier Mesquida por Miquel Ginard (min.81) y Joan Ramis por Marc Barcelo (min.90)

Son Sardina «B»: Christian Jimenez, Josep Genovard, Pere Antoni, Antonio M Mateo, Marc Gari, Bartolome Mas, Jose M Chumilla, Matias Capo, Juan Domenech, Jaume Garcia y Miguel Carrio.

Sustituciones: Angel Lopez Del Amo Franco por Jose M Chumilla (min.46), Pablo Forteza por Juan Domenech (min.49), Joan Company por Miguel Carrio (min.59), Carlos Amengual por Matias Capo (min.64) y Marcos Casado por Joan Company (min.71)

Goles: 1-0 Marc Solier (min 75), 2-0 Marc Barcelo (min 79), 2-1 Pablo Forteza (min 86)

Árbitro: Yassin Yaya.

Tarjetas: Bartomeu Andreu (amarilla, min 9), Octavio Rechach (amarilla, min 67) y Juan A Coronado (amarilla, min 85) para el Athletic Club Montuiri. Jaume Garcia (amarilla, min 10), Jaume Garcia (amarilla, min 36) y Josep Genovard (amarilla, min 39) para el Son Sardina «B».

Eren aporp de les 18h quan la pilota començava a rodar al Revolt. Al minut 31 Rechach estavellava una pilota al travesser de porteria visitant. Poc després García al minut 36 feia una dura falta sobre Ginard i l’àrbitre li mostrava la segona targeta groga i així el Son Sardina es quedava amb 10 homes. Encara no havia acabat la primera part quan Mas amb un bot es lesionava a l’angonal.

A la mitja part l’entrenador Tomeu Fullana canviava al lesionat Mas i entrava Solier.

Al segon temps al minut 56 un jugador visitant, quasi marcava un gol en pròpia porta quan rebutjava la pilota i feria el travesser.

Era al minut 76′ i l’àrbitre assenyalava una falta indirecta dins l’àrea local en motiu d’un joc perillós de Candela, que no acabava en gol tot i que es va xutar en dues ocasions.

Passaven els minuts i els atlètics no aconseguien marcar a un Son Sardina amb 10 jugadors, fins que Solier (80′) una altra vegada estrenava el marcador amb 1-0.

Quan els aficionats encara celebraven el primer gol, Nicolau feia una passada a Barceló (82′) i es plantava davant el porter visitant i marcava el 2-0.

Quan quedaven pocs minuts per acabar el partit Coronado provocava un penal, i el porter Miralles Martorell s’estirava a la seva esquerra aturant-lo. Uns segons més tard l’àrbitre interpretava i xiulava unes mans de Mesquida dins l’àrea local i Forteza (86′) del Son Sardina feia el 2-1.

Després de quasi deu minuts de temps d’afegit el col·legiat indicava el final del partit, i pocs segons després es va apagar l’iluminació del terreny de joc.

La dada rellevant del partit es que l’onze titular era 100% montuirer.

El pròxim partit serà dissabte a les 19:30h al camp de l’Andratx: Andratx B – Athletic Club de Montuïri.