Crónica 1ª Reg.: Inter Manacor 0 – 1 Pla de na Tesa

El trio arbitral con los capitanes del partido

Alineaciones:

Inter Manacor: Miguel A Sureda, Marc Orgilles, Andres Mira, Walter E Medina, Guillem Llodra, Juan Riera, Antonio A Peñaranda, Joan P Galmes, Joan M Darder, Pedro Mateu y Bartolome Pont.

Sustituciones: Miguel Santandreu por Pedro Mateu (min.56), Mateo Torres por Juan Riera (min.67) y Miquel Santandreu por Joan M Darder (min.70)

Pla de na Tesa: Angel Pozo De La Fuente, Antoni Ramos, Jose A Romero, Francesc Fornes, Rafel Bosch, Miguel A Ramon, Sergio Carmona, Juan A Guirao, Andres Caparros, Angel Segura y Jorge Carmona.

Sustituciones: Jordi Sanso por Andres Caparros (min.20), Manuel Velasco por Jorge Carmona (min.45), Josep Cabot por Angel Segura (min.68) y Alejandro Rampoldi por Jordi Sanso (min.78)

Goles: 0-1 Juan A Guirao Garcia (min 80)

Árbitro: Gabriel Fiol Alzamora. asistido por Guillem Ginard Sanchez y Alejandro Gilabert Giron.

Tarjetas: Antonio A Peñaranda (amarilla, min 33), Guillem Llodra (amarilla, min 59), Miguel A Sureda (amarilla, min 65) y Guillem Llodra (amarilla, min 89) para el Inter Manacor. Miguel A Ramon (amarilla, min 72) y Jose A Romero (amarilla, min 87) para el Pla de na Tesa.

Comentario:

Partit entre el Inter Manacor i el Pla de Na Tesa, i primer partit per l’equip local que es presentava davant la seva afició, desprès de la derrota en el primer partit.

El partit començà amb ritme lent i amb molt de respecta per part del dos equips. El joc era espès i poc vistos, per lo que la primera part va resultar poc atractiva per l’espectador. Les ocasions van ser mínimes, i les més clares, va ser un tir al pal per part dels visitants i un tir dels locals que va ser desviat a corner per un defensor.

La segona va començar amb un poc més de ritme, es realitzaren canvis respecta de la primera part i el joc va millorar una mica, però així i tot, els locals no estaven còmodes i la fluïdesa de la pilota era lenta. A una jugada a pilota aturada, a favor dels visitant, un defensor dels locals la desvià cap a la porteria, així resultà l’únic gol del partit i els tres punts per els visitant.

Ara l’Inter visita al Llubí, esperem que l’equip local pugui trobar el seu joc i que la fortuna estigui de la seva part.

 

Tofol para Fútbol Balear.
Fotos de Pepsila para FútbolBalear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.