l’ex-futbolista del RCD Mallorca Toni González entregarà el guardó esportiu a Jaume Antoni Munar

Cartel del acto

El futbolista de Cala Murada Toni González Rodríguez que va jugar a Priemra Divisió la temporada 2003-04 debutant de la ma de Jaime Pacheco a la SuperCopa d’ESpanya contra el R. Madrid galàctic; passant després per el Ciudad de Murcia de Quique Pina a on va coincidir amb Dani Güiza, Oviedo, Paok de Salónica, Ionikos, Doxa Dramas, Larissa i AEL Kallonis serà l’encarregat d’entregar el guardó esportiu Dies i Coses al tennista santanyiner Jaume Antoni Munar que recentment s’ha proclamat campió d’Europa de seleccions sub-18 a Venècia després de guanyar a Polònia 2-0 i havent estat finalista del Roland Garros Junior.

Vos enviam cartell de l’acte lliurament del guardó Mèrit Esportiu al tennista santanyiner Jaume Antoni Munar i Clar que atorga l’Associació Cultural Es Majoral, que tindrà lloc dia 11 d’agost a les 21 h. al Teatre Municipal de Santanyí. Amb motiu del X aniversari d’aquest guardó han estat convidats els altres guanyadors.

Toni González,que fou el primer guanyador i serà l’encarregat d’entregar-lo. Els altres guanyadors han estat Toni Manresa, Rafel Binimelis, RCN Portopetro, Xavi Torres, Germanes Ortega, Guillem Timoner, Macià Adrover i Toni Mas (actual porter del Campos). Abans de la creació del Mèrit Esportiu l’Associació Cultural Es Majoral va premiar la trajectòria esportiva exemplar de Guillem Adrover Rigo 23 temporades i més de 550 partits defensat al CE Santanyí, aquesta distinció es pot considerar l’embrió del actual Mèrit Esportiu. Fa deu anys també ens va deixar Tomeu Adrover, a les hores futbolista del C.E. Alqueria i també se tendrà un record amb la seva memòria que sempre perdurarà amb tots el que el varem conéixer.

També hi seran presents alguns periodistes mallorquins que presenciaren la final del Roland Garros Junior (Jaume Ginard, Pau Ferragut i Marta Garcia). Hi ha moltes altres persones vinculades amb la carrera esportiva de Jaume Antoni Munar convidades i algunes sorpreses.

Veniu a recolçar els nostros esportistes

 

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.