El Olimpic de Manacor campeón de Mallorca Infantil 2ª Regional

Alegria en el Olimpic por el logro conseguido

L’ infantil Olimpic del CD Manacor s’ha proclamat aquest cap de setmana brillant CAMPIÓ DE MALLORCA al guanyar la final per 1 a 2 a Es Pla al poliesportiu de Son Fuster. Els manacorins, amb jugadors tots de primer any, celebraren amb emoció el títol en forma de recompensa pel treball d’aquesta gran temporada.

Amb il.lusió, ganes i esforç l’Infantil Olimpic començà la temporada al mes de setembre i dissabte acabà de la millor manera, proclamant-se CAMPIONS DE MALLORCA de la seva categoria. Tot i ser jugadors de primer any han donat la talla a cada partit, superant tota classe de dificultats com lesiones, baixes, etc. Al principi la plantilla estava formada per 18 jugadors i per circumstàncies han acabat amb 15.

A la fase regular l’equip estava dins el grup A, on va acabar amb 73 punts (24 victòries, 1 empat i 3 derrotes) amb 125 gols a favor i només 18 en contra. Finalitza en segona posició i arriba al campionat de Mallorca com a millor segon equip.

A quarts de finals es va enfrontar al Santa Mònica. El partit va acabar amb empat a dos gols i passen a semifinals a la tanda de penalts. A les semifinals contra el s’Horta, els manacorins van fer un dels millors partits de la temporada donant una mostra de bon futbol i de la gran tècnica que ténen aquests nins. El partit acabà amb empat a 1 i novament es classifica per a la gran final a la tanda de penalts.

I ja a la final, amb Es Pla com a rival, l’equip va fer el darrer esforç de la temporada i jugaren un partit amb un plantejament molt seriós. Al descans l’Olimpic perdia per 1 a 0, però no es varen rendir en cap moment i varen lluitar fins que aconseguiren remontar el marcador i guanyar per 1 a 2.

Quan l’àrbitre va pitar el final del partit l’alegria va ser màxima i jugadors i afició ho celebraren tots junts.

Enhorabona Olimpic!.

 

 

CD Manacor para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.