I Jornades Esportives d´inclusió

 

.
El Futbol Club Inter Manacor participà aquest passat dissabte dia 10 de Maig en les primeres jornades esportives d’inclusió social, organitzades per la FEBED, Aproscom i AEDIM.

Manacor, 12 de Maig de 2013. La Federació d’Esports per a persones amb discapacitats, organitzà juntament amb Aproscom i AEDIM, les primeres jornades esportives d’inclusió a les quals assistiren més de 300 participants i col·laboradors.

Les Jornades foren patrocinades pel Consell de Mallorca, Ajuntament de Manacor i Iberostar, el Futbol Club Inter Manacor, va voler aportar la seva col·laboració, participant amb la coordinació de diverses activitats de caire esportiu.

Diferents integrants de la plantilla, directiva i cos tècnic van participar en l’esdeveniment. Aquest fou un èxit total i des de el Club animen a tota la societat manacorina a participar en esdeveniments d’aquest caire.

Tots els participants van quedar encantats de la Jornada i els participants del Club els primers, per poder gaudir durant gairebé tres hores de l’esport conjuntament amb unes persones amb unes qualitats humanes excepcionals i amb qui dona gust passar el dia.

Des de el Club volem convidar a les diverses associacions, Aproscom i AEDIM, a tots els partits de l’equip que disputem a Sa Torre. Així el Club va fer entrega de 2 carnets de soci simbòlics per a tota l’organització per venir a animar l’equip aquests darrers partits i la propera temporada.

 

FC Inter Manacor

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.