III Escola de Fútbol CE Xilvar

Cartel de la Escuela 2014

Com a tercer any consecutiu, des del Club Esportiu Xilvar volem anunciar que enguany tornem a organitzar la III Escola de futbol amb la col·laboració del RCD Mallorca i l’Ajuntament de Selva. L’objectiu principal de l’Escola de Futbol és que els nins es diverteixin realitzant la pràctica d’aquest esport. A més, volem fomentar tota una sèrie de valors educatius que es poden treballar en aquest àmbit. Finalment, volem donar a conèixer i inculcar als nins/es la importància que té l’esport avui en dia com a manera de vida saludable.

L’Escola de futbol CE Xilvar, proposa una metodologia centrada en l’estructura coordinativa dels infants i separa la seva aplicació en dos blocs de continguts principals: coordinació motriu bàsica (habilitats que ens permeten relacionar-nos amb el medi amb la màxima eficàcia i eficiència possible) i coordinació motriu específica (habilitats que ens permeten relacionar-nos amb la pilota dins del camp). Aquests continguts es treballaran a través d’exercicis, circuits i jocs, sempre respectant l’etapa ludològica dels nins.

La durada de l’escola és de 4 setmanes. L’inici és el 30 de juny i finalitza el 25 de juliol. L’horari és de dilluns a divendres de 8 a 13.30 hores. La data de naixement dels participants inscrits ha de comprendre entre els anys 2000-2009.

Per a més informació contacteu al correu electrònic escoladefutbolcex@gmail.com o al telèfon 649422513 (Antònia).

NO DUBTEU EN REPETIR L’EXPERIÈNCIA, VOS HI ESPERAM!

 

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.