Miguel Bestard se reune con la delegada del Govern Teresa Palmer

Teresa Palmer con Riera Morro y Miguel Bestard

El president Miquel Bestard, acompanyat pel representant dels àrbitres de Balears, va rebre el suport de la delegada per millorar la seguretat davant les agressions.

En la reunió mantenguda a la seu de la Delegació del Govern el president de la FFIB va explicar a la delegada la campanya de la FFIB, que du el lema «INSULTAR ÉS DE COVARDS, AGREDIR DE DELINQÜENTS». La campanya s’ha posat en marxa recentment arran d’algunes agressions als àrbitres, sobretot per gent del públic.

Teresa Palmer se va mostrar molt d’acord amb l’objectiu de la iniciativa, que vol posar remei als insults que des de la grada se fa als jutges esportius, fins i tot en competicions de Futbol Base.

La delegada va admetre que quan els que agredeixen no són federats (jugadors o directius) correspon a la justícia ordinària la gestió dels incidents i l’aplicació de sancions, i se va comprometre a donar suport a la Federació i al Comitè d’Àrbitres en la prevenció i erradicació d’aquests casos lamentables.

En dies posteriors la delegació del Govern propiciarà més reunions entre la FFIB i els càrrecs de la Guàrdia Civil per millorar la seguretat en els recintes esportius i per atendre les peticions d’ajuda que arribin del Comitè d’Àrbitres.

 

 

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.