Crónica Preferente: Murense 3 – 3 Port de Soller

Empate del Murense ante el Port de Soller

Alineaciones:

Murense: Jesus Tamarit, Marti Canovas, Josep Benito, Guillermo Fornes, Jaime J Pomar, Javier Plaza, Gabriel Noceras, Pedro A Sabater, Gaspar Pujol, Joan Cladera y Jaime Torrandell.

Sustituciones: Juan Pons por Josep Benito (min.45), Pere Noceras por Pedro A Sabater (min.62), Joan Cantallops por Gaspar Pujol (min.75) y Miguel Planas por Javier Plaza (min.81)

Port de Soller: Pascual Garrido, Jorge A Viso, Juan Bestard, Pedro Cuart, Fabian Acosta, Jaume Quiros, Lluis Cañellas, Miquel A Carrasco, Victor Colom, Jose A Jimenez y Luis Gabriel.

Sustituciones: Vicens Bover por Victor Colom (min.62), Lluis Bernat por Juan Bestard (min.65), Antonio Sampol por Jorge A Viso (min.80) y Rafael Torrens por Luis Gabriel (min.83)

Goles: 0-1 Luis Gabriel Aguilo Paul (min 15), 1-1 Jaime J Pomar (min 32), 1-2 Lluis Cañellas (min 43), 2-2 Gabriel Noceras (min 48), 2-3 Luis Gabriel Aguilo Paul (min 77) y 3-3 Jaime J Pomar Mulet (min 89)

Árbitro: David Pons Rosello. asistido por Francisco Jose Gonzalez Caballero y Jose Miralles Gili.

Tarjetas: Joan Cladera (amarilla, min 89), Marti Canovas (amarilla, min 89) y Pere Noceras (roja, min 89) para el Murense. Juan Bestard (amarilla, min 32) y Antonio Sampol (amarilla, min 87) para el Port de Soller.

Comentario:

Un Port de Soller plagat de baixes tregue un punt d’un camp molt complicat. El Port dugue el pes del partit en tot moment, dominant i tenguent la pilota i cercant el joc combinatiu per arribar a la porteria del Murer, aquest, per la seva banda es tancava dins el seu camp i intentava cercar el seus 2 extrems, sobretot en Biel Noceras. Seria el Port el que s’adelantaria al marcador al minut 15 quan un centre xut d’en Luis Aguilo acabaria dins la porteria local. El Murer es veia per darrera el marcador i apreta mes al centre del camp, a una d’aquestes arriba la jugada polemica del partit, quan l’arbitre senyala penal a favor del Murer quan tot pareixia que la falta havia estat del devanter Murer. En Jaume Pomar s’encarregava de fer el 1-1 al minut 32. Pareixia que tornava començar el partit perque es tornava al sistema de partit inicial. Un Port dominador i un Murer a l’espera. Al minut 43 arribaria el 1-2 quan en Lluis Canyelles aprofitava una gran passada d’en Luis Aguilo

La segona part el Murer sorti molt enxufat i en Biel Noceras batia als 3 minuts a n’en Pascual. Empat al marcador i, practicament tota la segona part per davant. Arribaven els canvis i les ocasions eren per el dos equips, el partit era obert i podia guanyar cualsevol. Al minut 77 el Port treu un corner i en Luis Aguilo aprofita una pilota morta dins l’area per marca el 2-3, el Murer estira linees pero va esser el Port que tengue 2 ocasions molt clares, la primera es en Vicenç el que parteix tot sol cap a la porteria del Murer pero s’equivoca i en lloc de tirar a porta intenta retallar al defensa i perd la pilota, pocs minuts despres de nou en vicenç es el que fa una gran jugada pero al final quan estava dins l’area preparat per tirar a porta o passar a la dreta a n’en Lluis, que estava tot sol, es torna a embullar i perd la pilota. Al minut 93 una falta a l’esquerra del portal de Pascual es penjada dins l’area i es en Jaume Pomar que de cap bat de nou a n’en Pascual i empata el partit. El partit s’acaba tot seguit.
En resum partit molt emocionant entre dos conjunts que han oferit un gran espectacle i un bon futbol

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.