El Manacor presenta su campaña «entre tots, Salvem el CD Manacor»

Presentada la campaña «Entre Tots salvem el CD Manacor»
El president del CD Manacor, Miquel Estrany i el vicepresident, Miquel Angel Nadal han presentat avui capvespre als mitjans de comunicació el cartell, la direcció i els objectius de la campanya «ENTRE TOTS, SALVEM EL CD MANACOR» i entre el que destaca com a punts forts la GRAN RIFA CD MANACOR i el proper CAMPUS DE FUTBOL DE SETMANA SANTA DIRIGIT PER MIQUEL ANGEL NADAL.

Els dos pintors manacorins RIERA FERRARI i SITGES FEBRER, s’han sumat a la presentació de l’acte col.laborant amb el Club amb la donació de dues grans obres per la rifa, que juntament amb 1.000 euros per un viatge a escollir per l’únic guanyador del sorteig de l’ONCE del 31 de maig de 2014, servirà a l’entitat manacorina per reconduïr la situació econòmica actual, i per la que la nova Junta Gestora treballa des de la seva entrada el passat dia 1 de març. La donació per bitllet serà de 5 euros i es confia dins les properes setmanes amb la màxima col.laboració de tota l’estructura esportiva, socis, aficionats i dels manacorins en general.

 

Redacción
Fotos de O. Riera.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.