Crónica 1ª Reg.: Port de Pollença 1 – 4 A-llubi

Port de Pollença: Joan M Planas, Alejandro Bueno, Francisco J Sanchez, Jose M Bonilla, Alejandro Morillo, Miquel Sabater, Alfonso Moreno, Jose A Sanchez, Marcos A Cabanellas, Ismael Fernandez y Franco Sacomani.

Sustituciones: Jairo Chacon por Francisco J Sanchez (min.57), Alberto Orejuela por Franco Sacomani (min.57), Francisco J Fernandez por Jose M Bonilla (min.65) y Sergio Bueno por Alejandro Bueno (min.78)

A-llubi: Luis Alejandro, Miguel Guardiola, David Martinez, Angel Mir, Juan C Cano, Gabriel Salva, Juan Planas, Marti Amer, Adria Cerda, Miquel Torrens y Juan J Cladera.

Sustituciones: Angel Mendoza por Juan Planas (min.63), Nadal Perello por Gabriel Salva (min.78) y Biel Alomar por Marti Amer (min.87)

Goles: 1-0 Jose M Bonilla Garcia (min 20), 1-1 Juan Planas (min 37), 1-2 Angel Mir (min 55), 1-3 Gabriel Salva (min 65) y 1-4 Miguel Guardiola (min 78)

Árbitro: Marcos Garcia Del Sol. asistido por Antonio Hurtado Angulo y Antonio Dasoy Gomez.

Tarjetas: Jose A Sanchez (amarilla, min 11), Alfonso Moreno (amarilla, min 13), Alejandro Bueno (amarilla, min 29) y Joan M Planas (amarilla, min 89) para el Port de Pollença. Adria Cerda (amarilla, min 19), Juan C Cano (amarilla, min 89) y Biel Alomar (amarilla, min 89) para el A-llubi.

Dificil la visita que tenia el lider avui , amb un equip que s’ha defensat amb capa i espasa, pero que al final ha acabat baixant els braços davant del millor joc visitant.

Els primers minuts de joc, ha estat de clar domini llubiner, amb dues o tres ocasions clares de gol, que no acabaven de rematar els llubiners.

Bonilla, mitjançant un clar penal ha avançat al marcador els molleros al minut 20 de partit. Els nervis s’han apoderat del CDA, i el Port ha pasat a tenir un petit domini de la pilota .

Rigurós o inexistent ha estat el penal per mans que ha xiulat el colegiat i que Planas s’ha encarregat de transformar en l’empat.

A la segona part el lider s’ha posat el mono de feina i ha anat decididament a per la victoria. Amb un imcombustible Cano i amb Mir i Salva per les bandes com a autentics punyals ha desmontat la xarxa teixida per Remola.

El mateix Mir s’ha encarregat de desequilibrar el marcador amb una jugada personal a la qual dribla a una serie de rivals dins l’area i posa la pilota al fons de la xarxa.

Pasada al buit a Salva, que no hi ha qui l’aturi i sentenciava el partit en favor dels llubiners.

I ja a falta de un quart d’hora , Guardiola de falta per tota l’esquadra arrodonia el marcador.

Imparable es mostra el CDA als darrers partits, que la propera setmana reb la visita del coer a l’espera del derbi de aqui a dues setmanes. El Port perd el darrer tren que li quedava per poderse enganxar adalt i queda a terra de ningu