Crónica 1ª Reg.: A-llubi 2 – 0 Petra

GRAN PARTIT EL DISPUTAT AVUI A SES COMES DE LLUBI

El trío arbitral con los capitanes del partido

Alineaciones:

A-llubi: Luis Alejandro Ramirez, Miguel Guardiola, Gabriel Salva, Toure Lassana, Marti Amer, Alejandro Suarez, Miquel Torrens, Juan J Cladera, Angel Mendoza, Miguel Fornes y Gabriel Torrens.

Sustituciones: David Martinez por Gabriel Torrens (min.19), Adria Cerda por Toure Lassana (min.48), Juan C Cano por Miquel Torrens (min.59), Angel Mir por Alejandro Suarez (min.70) y Jaume Llompart por Marti Amer (min.89)

Petra: Antoni Monroig, Rafael Llompart, Joan M Bauza, Mateu Pons, Bartolome Femenias, Antoni Monroig, Mohamed Acharki, Jose M Llull, Sebastian Ribot, Joan C Font y Said Lazaar.

Sustituciones: Carlos Mestre por Bartolome Femenias (min.46), Sebastia Sanso por Said Lazaar (min.71), Pedro Cifre por Rafael Llompart (min.76) y Jordi Font por Mohamed Acharki (min.81)

Goles: 1-0 min.37 Alex Suarez, 2-0 Gabriel Salva (min 64)

Árbitro: Jose Isern Serra. asistido por Francisco Alonso Mas Rodriguez y Pau Caldentey Amengual.

Tarjetas: Miguel Guardiola (amarilla, min 20), Toure Lassana (amarilla, min 20), Miquel Torrens (amarilla, min 39), Alejandro Suarez (amarilla, min 45), Miguel Fornes (amarilla, min 58), David Martinez (amarilla, min 75), Angel Mendoza (amarilla, min 80), Gabriel Salva (amarilla, min 82) y Juan J Cladera (amarilla, min 83) para el A-llubi. Bartolome Femenias (amarilla, min 4), Antoni Monroig (amarilla, min 41), Jose M Llull (amarilla, min 43), Rafael Llompart (amarilla, min 45), Mohamed Acharki (amarilla, min 51) y Jose M Llull (amarilla, min 85) para el Petra.

Comentario:

Gran ambient al polisportiu de LLubí, amb uns 400 espectadors presenciant el partit. Un luxe a aquesta categoria , pareixia que es disputava el final de lliga

Ha començat el partit amb domini del CDA, que ha disposat de dues ocasions als dos primers minuts. Després de aquest domini el Petra ha agafat el domini del partit amb Moha i Said com a referents dels petrers.

Als 19 minuts es lesiona Biel Torrens , i ha vengut el primer entrebanc llubiner,que no seria el darrer ja que Toure tambe ha hagut de deixar el partit tot just començar la segona part.

Biel Salvá ,que ha estat el millor home dels llubiners i autentic malson per els petrers, amb una internada per banda ha provocat un penal que ha executat magistralment Alex, establint el 1-0 que ha anat al descans.

Toni Font mou fitxa posant el seu revulsiu Carles Mestre, cercant l’ansiat empat o qui sap si la victoria visitant .

El partit seguia a un ritme trepidant, amb molt de nervis per part dels dos equips. El Petra s’encomanava a Monrroig i Font que eren els que duien perill per part petrera, i els locals amb Salvá amb estat de gracia li bastava per seguir en actiu.

Gran pasada de Fornés al buit cap al punyal Salvá servia per establia el definitiu 2-0 al marcador.

Ha estat el deliri de la nombrosa afició llubinera, sens dubte la millor de la categoria.

Entre d’altres abans de acabar el partit hi hagut bastant de joc brut entre els dos equips, que l’arbitre ha intentat aturar amb multitut de targetes, 15 grogues en total inclosa una doble targeta per al visitant LLull.

També una espectacular jugada de tot els davanters llubiners que Cano ha rematat al pal, que podia haver estat el 3-0 i la millor jugada de l’any. També una pasada amb el pit de Martí Amer al buit ha fet aixecar els aficionats del seient.

El Petra no ha baixat en cap moment el braços pero no ha pogut aconseguir en cap moment foradar la porteria de Ramirez.

L’arbitre potser s’hagi empassat un penal dins l’area local amb l’1-0 al marcador i tambe ha perdonat una expulsio als locals, tot i axi ha estat excesivament targeter.

Amb el resultat de LLubí i els donats a la jornada els locals es posen liders per primera vegada durant tota la temporada i els petrers es la primera vegada que deixen el liderat.

Es posa la categoria » al rojo vivo». El Petra reb la setmana que ve al Ses Salines que s’ha retrobat amb la victoria , pero que pareix que ara maeix esta lluny del nivell del Petra, mentre que el CDA estrena liderat davant el perillós Port de Pollença, que no reflecteix la classificació actual.

 


Coramet para Fútbol Balear.
Fotos de O. Riera.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.