Crónica 1ª Reg.: A-llubi 2 – 1 Son Oliva

A-llubi: Luis Alejandro Ramirez, Miguel Guardiola, David Martinez, Angel Mir, Gabriel Salva, Nadal Perello, Alejandro Suarez, Miquel Torrens, Juan J Cladera, Miguel Fornes y Gabriel Torrens.

Sustituciones: Juan C Cano por Nadal Perello (min.54), Toure Lassana por Miquel Torrens (min.74), Marti Amer por Gabriel Torrens (min.74) y Juan Planas por Alejandro Suarez (min.87)

Son Oliva: Francisco Maza, Xavier Batle, Miquel Cañellas, Jordi Batle, Alexander Vives, Antonio Maura, Antonio Suau, Lucas Boned, Nerfi Villar, Daniel Lopez y Joshva Besam.

Sustituciones: Sebastian Garcia por Francisco Maza (min.29), Jose L Fernandez por Xavier Batle (min.31), Miguel Pons por Lucas Boned (min.62), Cristobal Inarejos por Miquel Cañellas (min.71) y Guillermo Cifre por Daniel Lopez (min.90)

Goles: 0-1 Daniel Lopez (min 28) de penalti, 1-1 Juan J Cladera (min 57) y 2-1 Angel Mir (min 83)

Árbitro: Javier Pino Salas. asistido por Matias Torres Baeza y Fabio Bertola Calvo.

Tarjetas: Miguel Fornes (amarilla, min 27), Alejandro Suarez (amarilla, min 59) y Juan J Cladera (amarilla, min 90) para el A-llubi. Daniel Lopez (amarilla, min 60) para el Son Oliva.

El CDA ha hagut de suar molt per endursen els tres punts contra el Son Oliva, ja que els visitants s’havien avançat gracies a un discutit penalty per mans.

El matx començava amb un timit domini dels locals,que han sortit molt forts als primers minuts pero a poc a poc el seu joc s’ha deslluit . Un xut que presuntament ha tocat a un braç d’un defensor llubiner ha estat xiulat penal per l’arbitre Pino Salas. Daniel Lopez ha enganat perfectament a Ramirez i posava avantatge a favor dels visitants.

Aixi ha acabat la primera part i se veu que Cuesta les ha posat les piles ja que a la segona part han sortit molt motivats .

El CDA magnificament conduit per un gran Fornés ha començat a desplegar un gran joc , amb fases realment espectaculars. Una gran combinació entre Fornés-Salvá-Juanjo ha fet que el marcador quedás amb empat a 1.

El domini cada vegada era mes clar pero les aturades del porter Joshva, autentic heroi del partit, feien imposible la remontada local.

I no ha estat fins al minut 83 que després de una gran jugada Angel Mir establia el resultat final i deixava els tres punts a Ses Comes. Aixi i tot el Son Oliva ha desaprofitat una gran ocasio per empatar al minut 89, pero el xut del davanter palmesá ha sortit massa creuat fregant el pal.

Bona actuació arbitral, pero potser que a vegades el seu criteri a l’hora de la senyalitzacio de les faltes fos un poc extrany-

El CDA s’acosta als llocs de adalt i duu una dinamica ascendent , mentre que el Son Oliva duu una ratxa negativa, pero amb el joc demostrat avui, sobretot a la primera part segur que puja posicions