A-llubi: Luis Alejandro Ramirez, Miguel Guardiola, David Martinez, Angel Mir, Nadal Perello, Alejandro Suarez, Adria Cerda, Juan J Cladera, Angel Mendoza, Miguel Fornes y Gabriel Torrens.

Sustituciones: Juan C Cano por Gabriel Torrens (min.52), Gabriel Salva por Nadal Perello (min.57), Juan Planas por Alejandro Suarez (min.67) y Marti Amer por Angel Mendoza (min.71)

Lloret: Alejandro Quetglas, Andres Pascual, Sebastian Vallori, Juan J Ortiz, Joan M Navarro, Sergio Guerrero, Domingo Llabres, Llorens Salas, Yasen Stoyanof, Jose Joaquin y David A Perello.

Sustituciones: Luis Gutierrez por Alejandro Quetglas (min.5), Juan A Santiago por Domingo Llabres (min.45), Kelvin E Onose por Sergio Guerrero (min.54), Jose R Solano por Jose Joaquin (min.57) y Antoni Rull por Joan M Navarro (min.67)

Goles: 0-1 Sergio Guerrero (min 23), 1-1 Juan J Cladera Pons (min 26), 2-1 Angel Mendoza (min 41), 3-1 Angel Mendoza (min 50), 4-1 Angel Mir (min 55), 5-1 Angel Mendoza (min 63) y 6-1 Juan Planas (min 84)

Árbitro: Antoni Magi Bordoy Diaz. asistido por Jordi Moll Lopez y Fabio Bertola Calvo.

Tarjetas: Gabriel Torrens (amarilla, min 17), Angel Mendoza (amarilla, min 41), Miguel Guardiola (amarilla, min 48), Marti Amer (amarilla, min 76) y Gabriel Salva (amarilla, min 87) para el A-llubi. Sergio Guerrero (amarilla, min 23), Juan J Ortiz (roja, min 31), Joan M Navarro (amarilla, min 32), Luis Gutierrez (amarilla, min 50), Jose Joaquin (amarilla, min 52) y Sergio Guerrero (amarilla, min 54) para el Lloret.

El partit ha començat amb l’equip local bastant adormit i els lloritans ho han aprofitat per dominar el partit. Fruit de aquest adormiment generalitzatdels llubiners ha vengut el primer i unic gol visitant, després de una errada de un defensa local.Abans Navarro ja havia perdonat un ma a ma contra el porter.

Pero només ha servit per espavilar als llubiners , ja que tres minuts després Juanjo empatava el partit.

Una fea entrada a destemps de Ortiz ha provocat la seva expulsió directe i aqui ha canviat tot el partit, ja que els jugadors del CDA LLubí han vist que era factible la remontada i s’han posat a per feina.

Un colosal Mendoza , que amb un hat-trick ha fet aixecar dels seus seients als espectadors ha acabat de desembossar als llubiners.

S’ha arribat al descans amb 2-1 favorable al CDA, el mister lloritá , que havia estat expulsar per les seves reiterades protestes , s’ha jugat el tot per tot i amb 10 jugadors i amb 2-1 en contra ha posat una defensa de 3 . No li ha servit de res, ja que el vendaval Mendoza ha seguit , establint el tercer gol , donant el quart a Mir i tornant a marcar el cinqué gol.

Amb el partit resolt el canvi era obligat perque l’heroi local rebés una atronadora i merescuda ovació.

I encara quedava el gol que arrodoniria una espectacular segona part, ja que Joan Planes deixaria el seu segell amb una rematada a plaer per deliri de la afició.

En definitiva el CDA LLubí ha presentat credencials per seguir alla adalt de la taula clasificatoria, mentre que el LLoret queda a terra de ningú.