El director general d’Esports es reuneix amb les federacions esportives per abordar el tema de la llicència única

Reunión de esta mañana

El director general d’Esports, Javier Morente , ha mantingut aquest matí una reunió amb els representants de les diferents federacions esportives autonòmiques per informar sobre la proposta de creació , impulsada pel Consell Superior d’Esports , de la llicència única esportiva .

El director general ha explicat als assistents que la implantació de la llicència única esportiva no suposarà cap alteració en la concessió de les llicències ja que seguiran sent les respectives federacions autonòmiques que assumeixin la seva tramitació.

Javier Morente ha afegit que des del Consell Superior d’Esports es crearà un cens global o registre únic de tots els esportistes federats amb l’objectiu de millorar i simplificar el sistema però sense que això suposi que les federacions autonòmiques deixin de tramitar les llicències .

La reunió mantinguda aquest matí es produeix després que divendres passat el director general assistís a la Conferència Interterritorial d’Esports, celebrada a Lorca, i en què van participar els directors generals d’Esports de les respectives comunitats autònomes i en què es va debatre , entre d’altres temes , la proposta de creació d’aquesta llicència.

 

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.