La Copa de Europa estuvo en la nueva sede de la PB de Sa Pobla

Las autoridades en el Ayuntamiento

L’ inauguració de la nova seu de la Penya Barcelonista Sa Pobla i el seu XXX aniversari va ser un gran èxit, el local va resultar insuficient per la gran afluència de públic que es va donar cita per veure la nova instal·lació de la associació que va tenir lloc el passat divendres.

L’estrella de la vetllada fou l’ex jugador José Maria Bakero que no va aturar de fer-se fotografies i firmar autògrafs als als seus fans. En representació del FCB Barcelona varem contar en la presència del ja considerat un gran amic de la nostra penya el responsable de l’àrea econòmica del club Blaugrana el Sr Manel Mangado. A la seva arribada els dos foren rebuts pel president de la Penya Josep Pascual, el batle de la localitat poblera Biel Serra i el president de la federació de penyes de les illes Balears Antoni de Lluch Vallespir.

Al saló d’actes de l’ajuntament va tenir lloc la recepció oficial i la benvinguda als representants de la penya que foren obsequiats amb una col·lecció de cartells de les festes de Sant Antoni.

La comitiva acompanyada per una colla de xeremiers i els caparrots d’estiu es dirigir a la nova seu per procedir al tall de la cinta inaugural. La coral infantil de l’escola de música del poble va cantar l’himne del Barça durant l’entrada de la comitiva a la seu.

La penya va distingir a les 5 persones que el 12 de febrer de 1983 redactaren l’acte fundacional de la Penya barcelonista Sa Pobla. Joan A Alomar,José Torrens, Bartomeu Fiol, Miquel Cantallops i Llorenç Caldés.

Josep Pascual el President de la Penya va obrir l’acte i destaca el fet que ja son prop de 400 afiliats quan fa sols dos anys només eren 90. El detall més aplaudit del vespre fou l’entrega a la penya Barcelonista Sa Pobla d’una litografia del 25 aniversari de la Penya Madridista Sa Pobla amb l’ inscripció A LA PENYA BARCELONISTA SA POBLA PER MOLTS ANYS DE RIVALITAT que entregà al seu president Agustí Seguí a Josep Pascual.

 

 

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.