Crónica 1ª Reg.: A-llubi 6 – 0 Ses Salines

Partit sense historia el disputat al municipal de Ses Comes de LLubí.

A-llubi: Miguel Guardiola, Angel Mir, Gabriel Salva, Jaume Llompart, Alejandro Suarez, Miquel Torrens, Juan J Cladera, Angel Mendoza, Joan C Gaya, Miguel Fornes y Gabriel Torrens.

Sustituciones: Biel Alomar por Miguel Guardiola (min.51), Marti Amer por Miguel Fornes (min.59), Juan Planas por Alejandro Suarez (min.65) y Nadal Perello por Angel Mir (min.65)

Ses Salines: Silvestre Garcias, Francisco Maestro, Gabriel Mas, Edwin V Vega, Adrian Urbina, Silvestre Barcelo, Damia J Company, Abdelaziz Azirar, Ladislao Rodriguez, Nicolas D Cuesta y Eladio Porras.

Sustituciones: Francesc Ramis por Edwin V Vega (min.25), Joan G Mateu por Eladio Porras (min.45), Carlos Cava por Gabriel Mas (min.45) y Eloy Garcia por Silvestre Barcelo (min.63)

Goles: 1-0 Alejandro Suarez (min 1), 2-0 Angel Mendoza (min 7), 3-0 Gabriel Salva (min 8), 4-0 Miquel Torrens (min 36), 5-0 Angel Mendoza (min 38) y 6-0 Gabriel Torrens (min 89)

Árbitro: Eduardo Martinez Martinez. asistido por David Onetto Bevia y Fabio Bertola Calvo.

Tarjetas: Miquel Torrens (amarilla, min 43) para el A-llubi. Eladio Porras (amarilla, min 42) para el Ses Salines.

Ja al primer minut Alex de cap avança als locals després de una pilota centrada desde la banda per Biel Torrens.

Àngel Mendoza als minuts 7 i 9 establia el segon i tercer gols. Els visitants s’han enfonsat, i els llubiners s’han relaxat. Així i tot han tengut varies ocasions per augmentar el marcador.

Ja als finals de la primera part una internada per banda de Biel Salvá ha acabat al fons de les xarxes . Miquel Torrens aprofitant una pilota dins l’area feia la maneta als saliners.

A la segona part el mister local ha aprfitat per donar minuts a tots els jugadors i per reservar a altre de cara al important partit de la setmana que ve dins Xilvar.

Ha estat una segona part sense gaire historia i amb poca intensitat. Pero ha valgut la pena veure el final del partit per veure el golás del brau jugador Biel Torrens de falta.

El CDA LLubí es retroba amb la victoria després de unes setmanes amb mala sort i els saliners darrerament no aixequen el cap.